- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
VoDaFoNe #1246 üzenetére
Voda drága, ha az a kiszemelt hímnemű, emberszerű lény ilyeneket mond, akkor még olyan tajparaszt, akivel bicskát lehet hámozni.
Hagyjátok a fenébe! Illetve egy esetben nem: ha a barátnőd ostoba liba, akkor járjon vele, pont hozzá való.
Egy kis gondolatébresztő, ha magatoktól nem jöttetek rá. Tegyük fel, hogy jóképű, intelligens hetedikes srác vagyok. Tetszem Neked. Te is nekem. Elmegyünk a szünetben a folyosó végére, megfogom a kezed. Majd ezt mondom: Voda drága, szép vagy, jó vagy, tetszel. De szerintem kicsi vagy még. Jelenleg jobban tetszik Julis a 8/c-ből. Egy évig járok vele, mert jó nagy mellei vannak, ezért a szex tutira okés vele. Utána viszont, ha a Te melled is megnő, majd összejövünk, és Téged is megszexellek rendesen.
Most viszont ne járjunk, mert beszélgetni nem szeretek, meg ostoba is vagy, meg a Juli melle jár mindig az agyamban.
Ezek után van még valami kérdésed?
Sipi
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Sorozatok
- Gitáros topic
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest