- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
Thunderzolee #597 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szombatról lesz dupla akku gyorstöltő:
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #597 üzenetére
Megy az egyedül is csak drágábban
koronafúrás is megoldhtó vele pormentesen - mindenféle méret van belőle.
-
Ilyenkor kell egy segédember (barátnő, gyerek), aki az ipari porszivó csövét odatartva elszivja a port.
Bár flexnél ez nem biztos, h 100% hatásos.Lyukfúráshoz is sokan nem értik, h miért kell két ember. Pedig kb pormentesen lehet lyukat fúrni lakótérben is, ha valaki közben egy nagy szivóerejű porszívót odatart.
-
j.bravo
addikt
Kösz mindenkinek! Akkor egyelőre nem dobom ki.
PAMFW 20-Li C3.
Nem vártam csodát, olyan és esetekre vettem ahol nem lehet más szerszámmal hozzáférni, de azért meglepett hogy a japán stílusú kézi fűrész (ahol hozzá lehet vele férni) sokkal gyorsabb; sőt talán a jó öreg lengyel fűrészlap is.
Mondjuk azt értékelném volna ha a fugavágás jól menne vele; a kábeles kisflex és a gyémánttárcsa a hang és a por miatt sem a barátom. -
hzsolee
őstag
Tűzifát ne ezzel vágd... nem lesz kész. Nekem hálózati verziós van, kétségtelenül rázza a kezem is , de azért visz is. Szopó helyeken életet ment. Azért ez is pénz függő. Ha elég sokat invesztálsz bele akkor a kezedet sem rázza szét és haladsz is.
Én mondjuk nem vagyok hajlandó kidobni egy valag pénzt azért, hogy 5 centi fűrészelés fél évente hájtek módon legyen lezavarva.... -
vlevi
nagyúr
Google után a Youtube a legjobb forrás. [link] Amiről nincs ott videó, az nem is létezik
Nade a lényeg a lényeg, tekerj bele, ahol fát vagdal vele, 7. perc körynékén. Van egy rész, ahol fel van gyorsítva a videó, de utána normál sebességgel mutatja.
Hát, ne számíts körfűrész tempóra, de még dekopírfűrésre sem. Ez inkább egy durva reszelőnek felel meg -
-
-
j.bravo
addikt
Sziasztok! Nemrég szereztem tudomást a topik létéről.
Van egy akkus (x20V team) "multifunkciós gépem", ilyesmi de a pontos típusszámban nem vagyok biztos (otthon van, én meg nem, este tudom kiegészíteni típusszámmal).
Működik, de azt tapasztaltam, hogy a kezemet nagyon rázza, ellenben a vágás a fafűrész lappal nem nagyon halad. A körcikkes gyémántporos csiszolólappal csempefuga vágása eggyel jobban ment, de az se nagyon.A kérdésem, hogy
a) user error, máshogy kellene fognom a gépet?
b) jobb minőségű lap kell és azzal jobb lesz?
c) rosszul sikerült modell a gép vagy a család és engedjem el? (mintha valahol olvastam volna valahol hogy a 12V-os modell jobb, de addigra ez már megvolt) -
hzsolee
őstag
A kisebb fordulatszám szabályozós ugyanez. Kb 10 percet ment aztán ugyanígy szikrázva eltávozott az örök vadászmezőkre.
Boltba vissza, pénz vissza, barkacsboltba be, bő kétszeres áron másfajta megvesz, ma is működik, boldogság. Műhely falára felír: #ződparkszájdotnemvesz!!! -
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Újabb tapasztalat a PPFSA 40-Li akkus fűkaszáról. Tavaly vettem, kb. egy éve. Két 8Ah-s akkuval használom. Számomra elég volt a teljesítménye, kb. 45 percig tudtam egy feltöltéssel használni. Az idei szezonban azonban kínlódok vele. Elég gyorsan túlmelegszik (le is tilt), az akku sokkal gyorsabban merül (kb. 30 percet bír). Annyi változás történt, hogy már nem a gyári damilfej van rajta, mert az "elkopott", de az új sem nehezebb, sőt talán könnyebb. A másik érdekes dolog, hogy az egyik akkumulátor gyorsabban lemerül, a töltéskijelzés (a készüléken) pedig nem lineáris, egy jó ideig három LED világít, majd hirtelen leáll, mert lemerült az egyik. Tavaly ilyet nem csinál. Az akkumulátorral (is) baj lenne? Ennél azért többre számítottam. -
csiga8
senior tag
Parkside PWS 230 D4, ilyet ne vegyetek ..
Ismerősé, nem sokat használta, meló közben adta meg magát.
Szétszedésnél látszik, gyenge minőségű az állórész és forgórész, ( keress rá Makita, Metabo gépekre, láthatod, hogyan vannak kiöntve műgyantával) védelem túlterhelésre, melegedésre nem igazán van benne, nem védte meg magát.
Vannak a Parksidenak elfogadható cuccai, ez konkrétan nem az.
-
Sikerült végre beszereznem a parkside akkus fűnyíróból egy példányt, meg hozzá 2db 8ah akkut. Nem volt egyszerű, le volt rabolva minden mindenhol. A fűnyíró a Parkside PRMA 40-Li D2 , az akkuk meg smart 8ah-sak.
Egy a 2ah-s akkuhoz kapott töltővel fel is töltöttem őket, egy éjszaka alatt telement
Egy 8 hét és nyírhatom is vele a füvet kb, jövő héten füvesítek, onnan számolva biztos lesz egy 6 hét mire eléri a ~10cm-t
A házi vízművet is beüzemeltük, az egy PARKSIDE PEHWW 1300 , őszintén szólva kicsit nagyobb vízhozamra számítottam, nem egy erőmű. Legközelebb, ha ez tönkremegy, akkor valami durvábbat fogok venni.
-
válasz
Intruder2k5 #544 üzenetére
Szlovák lidl oldalán ezt találtam, angolra fordítva:
"Recommended batteries: 2 batteries of 20 V (4 Ah) - 2 batteries are absolutely necessary for operation
Compatible with all PARKSIDE X 20 V Team batteries"
Ajánlott a 2db 4ah-s, de elvileg az összes 20v akkuval kompatibilis... -
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Szeretnék véleményt kérni, a lenti magasnyomású tisztító, illetve a kárpit tisztító kinek mennyire vált be, mennyire használható?
Évente 1-2 alkalommal szoktunk ilyeneket bérelni, nyilván azok jobb teljesítményűek, nagyobbak, de ha ezek is jók alkalmi, háztartási használatra, akkor megérné.
A magasnyomásúval néha letolnám a kocsit, járdát és teraszt tisztítanék, a kárpittisztítóval pedig szőnyeg, kanapé és autóülést tisztítanám.
Köszi előre is! -
válasz
Thunderzolee #536 üzenetére
Lehetséges, bár elvileg van Parkside fűnyírótraktor, de ettől azért kisebb.
-
Ez meg mi? Photoshop?
-
válasz
Thunderzolee #529 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Közben én is megtaláltam.
Ha másra nem is jó ez a parksidegepek.hu, legalább a termékek szépen fel vannak sorolva rajta, kategóriák szerint. Rá lehet keresni a cuccokra.A sövényvágóból van prémium, de az két akksis, vagyis szerintem nekem már nehéz, mittudomén, két négyes akksival, pláne két nyolcassal.
A láncfűrész az van nekem is, a kétakkus prémium.
A kis kézi láncfűrészből nincs prémium.
A kétakksis prémium fűkasza meg szintén akciós lesz szombattól, csak a másik oldalán van a katalógusnak. Rákerestem, azt olvastam róla, h egész jól használható, veszek azt is egyet.
Köszi azért.
-
agaron
tag
Nemrég funyirot. Nekem nem is akarták javítani, visszatérítés volt. Random linket kapsz, megadod az utalási adatokat es pár napon belül utalnak. Én feltoltottem nekik a nyugtat szkennelve mondjuk, mert a webes chatbottal adtam le az igényt. Es jap a hibás termék a Te gondod kb. Én hétvégén viszem a hulladekudvarra.
-
6030D
addikt
Apáméknak ugyanez a sövényvágó megállt. Nem tudom mennyi idő után, de kb 3-4 hónap. Küldtek újat, a régi maradt. Gondoltam szétszedem, a hajtásban egy borsónyi zsír volt. Telenyomtam zsírral, összeraktam, és megy. Szóltam apámnak, hogy ne indítsa be az újat, szedjük szét. Az tele volt zsírral, azóta is megy. Szóval vannak szerelési hibák, cserélik.
Vagy visszatérítik. Nekem most a szegélynyíró nem indult el, szerviz nem tudott újat küldeni, visszavittem boltba, árát visszakaptam és vettem egy másikat. -
betyarr
veterán
ti gariztattatok már 3 hónapon túl parkside cuccot? megírtam az ügyfélszolgálatnak hogy az 1 éve vásárolt akkus sövényvágó füstöl. ma kaptam én és a szerviz is a levelet az ügyfélszolgálattól, hogy javítani fogják. most meg kaptam a szerviztől a levelet, hogy visszatérítést fogok kapni, mert nincs belőle készlet, adjam meg a számlaszámom. nem kértek se nyugtát, se semmit. marad nálam a hibás termék? elég lazán kezelik az ügyet. ez mindig így van?
-
válasz
Akkus sövényvágó van performance, PPHSA 40-Li néven, illetve nem szegélynyíró, de fűkasza van még PPFSA 40-Li néven. Ágvágó láncfűrész szerintem nincs.
-
hzsolee
őstag
válasz
Sövényvágó van csak. Láncfűrész is csak nagy, kicsi nincs....
-
Ezekből létezik "prémium" verzió?
Akkus ágvágó pici láncfürész
Akkus sövénnyíró
A szegélynyíróból tudom, h nincs -
radi8tor
MODERÁTOR
-
draco31
veterán
Hello!
Adott egy PDRW 1800 A1-es keverő, lehet ehhez szárat szerezni valahonnan? -
hzsolee
őstag
-
csiga8
senior tag
Mi mindenre jó egy Parkside akkus fúró....
Fényszóró polír percek alatt Parkside akkus fúróval [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó