Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HUN_Sector
üzenetére
román k*csögök.
-
-
-
-
-
-
-
Nyilván nem olcsó, de akkor is spórolsz kemény 60k-t, amit mondjuk el tudsz költeni másra. Én a "láz" előtt össz-vissz egyszer vettem újonan memóriát, az összes többi mind használt mert az is megy ugyan úgy. De én lassan minden komponenssel így vagyok (kivéve táp és tárhely), jelenleg is házon kívül minden second hand.
-
-
-
-
-
-
-
-
Sajnos ez már csak ilyen, elég sok mindennel előfordul ez. Ha meg lenne tartalékba az emlitett Viper kit valószínűleg én is élnék a lehetőséggel és eladnám a mostanit (nem használom ki a 32GB-ot, csak az olcsósága miatt vettem meg). Platformváltás meg nem nagyon érné meg nekem, mostani is javarészt netezésre van használva meg néha-néha egy kis FH5-re azt ennyi.
-
-
Egy F4-3200C14D-32GVK (ami nálam amúgy F4-3200C14Q-64GVK kit fele) kitet mennyiért lehetne most eladni ? Nem mintha elakarnám, csak kíváncsi vagyok.
-
-
válasz
Varázslóó
üzenetére
Nekem már jön fillérekért 2x8GB 1600-as DDR3, remélem működni is fog.
Van egy elrakott i5-3570-em ahhoz veszem, mondjuk valami olcsó lapot még kell szereznem hozzájuk.Amúgy néztem lehet olyan kombót is összedobni, hogy 6-7. genes Intel proci + DDR3 ram, erről nem is tudtam.
-
-
-
válasz
Varázslóó
üzenetére
Nekem jelenleg csak egy 2x2GB-os G.SKILL kit-em van, de lehet majd bővülni fog. Olcsón ki lehet fogni 2x8 vagy 4x4GB-os kiszereléseket de még nem vettem rá magamat, pedig már szemezek a kínálattal egy ideje.
Egyébként én javarészt már tényleg csak retrózok, az utóbbi időben ez jobban elkezdett érdekelni (jelenleg ezért is ilyen "szar" a konfigom).
-
Na ideje visszatérni DDR3-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair DOMINATOR TITANIUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mondjuk számomra nem meglepő, hogy pont tőlük kapjuk ezt, régebben is elég sok ilyen kombó lapot csináltak (pl AGP + PCIe).