Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
Pista0001
üzenetére
Érdemes lett volna nagy tételben ramot rendelni amikor először kijöttek a hírek, hogy komoly emelkedés várható. Talán szeptember, október környékén. Ha csak dupla áron elpattintaná most az ember, még azt mondanák, hogy milyen rendes, tisztességes ember

Elég egyértelmű volt pedig és a cikkek is jól előre jelezték, persze az emelkedés mértéke bizonytalan tényező volt, de sejthető volt szerintem, hogy nagy mértékű lesz. Az otthoni gépeimet mind feljavítottam, a laposakat is, PS5-be került egy bővító nvme, meg vettem egy kazal háttértároló, mindenfélét. Aztán gondolkodtam is rajta, hogy vegyek befektetésre ramot, de nem volt szabad pénzem, csak max 5-6 modulra. Jó, mondjuk azon is fogtam volna annyit, hogy idén ingyen lenne a karácsony, de nem vagyok én ilyen speka alkat.
Van egy régi ismerősöm, aki a 90-es években ezt megcsinálta. Akkor még csak IRC volt a (vár)megyei könyvtárban, ahol volt egy spanunk és engedte, hogy használjuk, ha cserébe vittünk neki rágcsát meg innivalót. Sok f.szság ment már akkor is rajta, de aztán egyszer ott beszélték a Japán gyártűz kapcsán, hogy brutális memória áremelkedés lesz. Én semmit nem tudtam kezdeni az infóval, csak hogy szegény jappók. Ő meg nagy tételben felvásárolta a ramokat a (vár)megyében, amit csak tudott, meg Pesten is volt egy zacskó ramért, ami pénze volt belerakta. Röhögtek rajta a boltosok, aztán egy idő múlva már nem röhögött senki. Sőt még ő volt a város szent embere, mert privátban a boltos srácok is vehettek tőle jóval bolti ár alatt. Egy használt autót vett a nyereségből és azóta is bizniszel mindennel. Van akinek van ehhez tehetsége. Majd ha találkozunk meg is kérdezem, mert szerintem ezt a ram parát is kihasználta biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Projektor topic
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest