Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
én nagyon hiányoltam egy olyan játékot, hogy pl zászló a puszta közepén, legalábbis kevésbé védett helyen, majd az egyik csapat az egyik sarokból, a másik a másikból indul, aztán lopd el, majd védd meg x ideig jellegű feladatot
hiányoztak a beígért csapatszálíltó járművek is, meg az hogy welcome drinket is hirdettek, azt sem sokan kaptak, a meleg kaja is kb 100főre volt elég, pedig 300 fölötti regisztráció volt, tehát igen, volt egy kis fejetlenség
viszont az, hogy egyeseknek (sőt, elég sok mindenkinek) mennyire profi cucca volt, alig bírtam nézelődni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest