Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
SZVSZ az tok egyszeru es atlathato volt.
Mondjuk a vege fel le volt amortizalva mar jopar fegyver, de azokat ki is vontak forgalombol. En 2 fegyvert lattam jatek kozben szettorni ilyen egymasnak rohanastol, mivel egy szint felett mar vakra, bevallalosan kellett rohanni, kulonben lelottek -mondjuk meg igy is-, meg volt az a kis kanyar a palyan na ott tobben is beneztek egyenesnek, aztan felkenodtek a falra...pedig eleg vastag muanyagbol voltak am, de amit azok kaptak, hat.... 2-3 esteben meg mentosok is kint voltak, egyszer vkinek a csukloja tort el, masiknak az ujjperce ugrott felre, meg kificamodott szinten ilyen utkozestol.
Volt meg masik ket rendszer, az egyik a Nyugatinal a West Laser Game, masik meg a Polus-ban az X-game(?), de az elobbiben alig voltak fedezekek, es aki bebujt egy moge az szinte kilohetetlen volt onnan, a masikban meg a pontozas nem tudom, hogy mi alapjan ment, mert egyreszt aszondtak, hogy a loszer nem fogy el, mert nem lehet lefogyasztani, hat nekem sikerult annyit lonom, hogy elfogyott, aztan csak villogott kijelzo -hirtelen azt sem tudtak mi van vele-, es tobb lelott ellenfellel, mint amit az elso 5(!) egyutt lelott csak 17. lettem 20.bol
...szal ezek LOL-k voltak, fel evnel tovabb egyik sem mukodott
hobizoli
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...szal ezek LOL-k voltak, fel evnel tovabb egyik sem mukodott