Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hobizoli

nagyúr

válasz Gambit #106 üzenetére

Hat igen eleg jo csaptunk volt, a bajnoksagon 2. lettunk ugy, hogy a 3. helyezett csapatban voltak jatekasszisztensek is. Minden hetfo 19:45-kor jaccottunk az Angels ellen Ok lettek az 1.-k harom lany vedte a bazisukat, de egy kezemen meg tundnam szamolni hanyszor tudtuk kiloni nekik, mert azok sem kispalayas szinten nyomattak a jatekot, na azok ellen ugy meg lehetett tanulni jaccani, hogy par jatek alatt full profiva valt az, aki ellenuk jaccott. Az egyik osztalytarsunk is -aki mar azok ellen kezdett el jaccani-, az 6-8. jatekanal olyan szinten tudott -mert egesz egyszeruen ra volt kenyszerulve-, hogy nagyon. Siman donto erot kepviselt egy tokmindegy kik elleni jatekban mar akkor is. Ha csak lecsorogtunk jaccani -just for fun- volt, hogy bealltunk jatek kozben, mert az egyik csapat nagyon kezdokbol allt es 4-5perc alatt is mar elegge vesztesre alltak -sokan voltak, akik az ilyenek elleni eredmenyeikkel gizdaskodtak-, es ha nagy nehezen is de legtobbszor atforditottuk az jatekot, volt hogy csak a vegelszamolasnal (fegyver letolteskor).
    Volt nem egyszer olyan, hogy haverral csak ugy lementunk 2-n(!), aztan voltak ott ilyen allitolagos nagymenok 6-7-n, akik az olyan tok kezdok elleni -lasd fent- eredemenyekkel jaccottak ott a nagymeno jatekost, ilyen max 15-20 jatekot ha jatszottak -akkor 300+ jateknal voltam, abbol 40+ az Angels ellen-, mi meg persze tettuk a szinten tok ujdonsult jatekosokat, hogy aaaa, uuuu, meg kerdezgettuk oket, hogy hogyan kell -adtuk alajuk a lovat, de nem is kellett nagyon-, nyomtak a sodert DD5.1-l, hogy Ok milyen uberbrutal szuperek, es hogy 12-15k-val szokott elso lenni, meghogy majd mi is csak bazisunkat fogjuk vedeni es ugy lonek majd le ahogy nem akarnak, mi meg ''mi most vagyunk itt eloszor'', csak kimaradt az, hogy ma:DDD. Aztan amikor lementunk, fegyverszoba elott eligazitast kertunk, es akkor jatekvezeto mar tudta, hogy az ellenfel nagyon be fogja szopni, bementunk, felvettuk a mellenyeket, aztan rajottek, hogy aaa nem jo, mert csak 2 -n vagyunk ellenuk, at is akartak adni adni a 2-t lanyt, mi meg mondtuk, hogy aaa nem kell az nekunk, jo lesz ez igy is...:DDD;] kisse megallt benne az uto;]. A jatekot persze ugy nyertuk meg, hogy minuszra vertuk oket 2-n(!), azaz az osszcsapat pontszam (ami az 1/100-a az egyes jatekosoknak) minusz elojelu volt, es a Topgun a csapatukban ~10bazissal is epphogy pluszban volt, es de szarok vagyunk mi, mert hogy o egyedul tobb bazist lott ki, mint mi ketten -lottunk vagy 6-t -de hol nem szartam le-, es ilyet szolt a vegen, hogy kulonben is csak azert nyertunk, mert az o fegyvereikben le voltak merulve az akkuk...hat persze, nem a delutan 3-4kor beeso 10-12evesek ellen kell nagymenozni
    Altalaban ugy mentunk le, hogy telon lefogaltam egy idpontot a koszonesnel megismertek a hangomrol, es alneven iratkoztunk be, mert ha a csapatnevre vagy a hobi-ra iratkoztam/tunk be, akkor egyszeruen atiratkoztak masik jatekba, akik ugyanakkorra voltak beirva, es mar ismertek minket/engem...aztan egy ido mulva mar eleg volt a kezdesre odaernunk, nekunk nem volt kotelezo 1 oraval elobb ott lenni, ugyhogy akik mar ismertek es abban jatekban szinten jatszottak volt, amikor csak a lepcson lefele menet vagy a fegyverszobaban szembesultek azzal, hogy nem lesz konnyu nyerniuk ;]

Nagyon sajnaltuk amikor elkoltozott onnan a Wizard's es nem volt tovabb jatek...

hobizoli

Új hozzászólás Aktív témák