- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hardline #4581 üzenetére
Sajnos már nem találok én se, visszanézni pedig nem tudom, mert sokszor hozok létre egyszeri vásárlásokra AliExpress fiókokat a Welcome Deal miatt, és ez is egy ilyennel lett megvéve. Mondjuk arra emlékszem, hogy akkor is csak egy eladónál találtam. Visszanézve a routerben 2024-09 hó óta van mentve az adatforgalmi statisztika, szóval valamikor szeptember első felében érkezhetett meg. Olcsó nem volt, valami 18k HUF volt az ára, bár ha azt nézem, hogy 4-5-6 évvel ezelőtt is 10-12k körül vettük ezeket, plusz rászámolom az azóta érvényes inflációt, akkor nem is olyan vészes. Sokáig vártam, hátha lesz valami értelmes vasra Padavan vagy Tomato, de hiába, ez meg kiszolgál engem még pár évig, az biztos. Úgy néz ki még épp időben léptem.
-
Gyurka6
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Parkside szerszám kibeszélő
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P70 - XEON I 32GB I 256SSD I M5000M 8GB I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest