- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
válasz
Qkackca
üzenetére
Ez egy DTR (Desktop Replacement) notebook, ezért van benne rendes LGA775-ös proci. Külföldi fórumokon már keresgéltem, de nem túl sok sikerrel. Találtam olyan emberkét, aki szintén ezzel próbálkozott, de csak elméletben. Elméletileg holnap érkezik a proci (631), jövő héten pár hővezető lapocska, így kedden vagy szerdán ki fog derülni, hogy működőképes volt-e az elképzelésem. Ha nem, akkor morci leszek.
-
engusz
veterán
Sziasztok!
Nem teljesen ide vágó téma, de hátha tudtok nekem segíteni! Van egy ZD8000 családba tartozó HP notebookom, 915P chipsettel, amiben eddig egy 630-as P4 (3 GHz, 800 MHz FSB, 90nm). Ezt szeretném lecserélni egy 631-esre (3 GHZ, 800 MHz FSB, 65nm). Eddig le volt írva a HP oldalán, hogy az egyik BIOS-szal elérhető lett a 631-es CPU-k támogatása, de most már nem találom.
A két proci között elméletileg csak a csíkszélességben (90 vs. 65nm) és az Intel féle Thermal Sensor-ban van különbség. A 631-esben 2-es reviziójú van. Mit gondoltok? Szerintetek menni fog a vas az új procival?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Update 02.13. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest