Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
válasz
Qkackca
üzenetére
Ez egy DTR (Desktop Replacement) notebook, ezért van benne rendes LGA775-ös proci. Külföldi fórumokon már keresgéltem, de nem túl sok sikerrel. Találtam olyan emberkét, aki szintén ezzel próbálkozott, de csak elméletben. Elméletileg holnap érkezik a proci (631), jövő héten pár hővezető lapocska, így kedden vagy szerdán ki fog derülni, hogy működőképes volt-e az elképzelésem. Ha nem, akkor morci leszek.
-
engusz
veterán
Sziasztok!
Nem teljesen ide vágó téma, de hátha tudtok nekem segíteni! Van egy ZD8000 családba tartozó HP notebookom, 915P chipsettel, amiben eddig egy 630-as P4 (3 GHz, 800 MHz FSB, 90nm). Ezt szeretném lecserélni egy 631-esre (3 GHZ, 800 MHz FSB, 65nm). Eddig le volt írva a HP oldalán, hogy az egyik BIOS-szal elérhető lett a 631-es CPU-k támogatása, de most már nem találom.
A két proci között elméletileg csak a csíkszélességben (90 vs. 65nm) és az Intel féle Thermal Sensor-ban van különbség. A 631-esben 2-es reviziójú van. Mit gondoltok? Szerintetek menni fog a vas az új procival?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 12.22. 16:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi