Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisz83
tag
Hát igen, tervezek venni Éihídra egy faxa hűtést, de csak amolyan hobbyból, mert azzal tisztában vagyok hogy 1 forintot nem éri meg költeni erre a konfigra. Ugyanakkor memekre is "sóvárgok", de szintén sokkalom a pénzt amit kérnek 2x1giga 550feletti ramokért.

Thermalright HR-05 SLI IFX Chipset Cooler pl de ma már van sokféle finomság lásd:memhűtő1 memhűtő2és a többi!
-
zolisz83
tag
válasz
zolisz83
üzenetére
ááá, csak most látom, hogy a memes rész az nem is memes a cpuz-ben
No mind1 úgyse érdekes, 5:4re van vissazosztva, tehát 440dual. Sajnos nem túl jól adagolható itt még a memhúzás ugye, ez pedig a kingmaxoknak nem igazán volt kihívás. Ami lett volna meg ahogy előbb írtam nem bírták..
Ha már írtam még1hsz.-t: kipróbáltam és a legkisebb FSB-n is elindult rendben amit bios engedett. -->100@1,6GHz. -
zolisz83
tag
3,2@4,4 Memók sajnos nem bírták a 4,1 - 4,2 közötti ugrást így már csak visszaosztva tudtam tovább menetelni.

Felmerül bennem, hogy vajon alaplap mekkora FSB-t bírna ki, mert gondolom itt procilimitet kaptam!!?
Ja és megtudtam, hogy memírás tesztben(everest) a proci sebességtől függ az érték nem a memektől.
Üdv! -
zolisz83
tag
Köszi! Annó olvastam ismerős is volt de már elfelejtettem, szóval köszi!!!!!
Ezek a tuningok meg azért nem épp biztonságik. 1,58-1,6v feszültséget én prockóim még nem láttak!
Nálam 263FSB majdnem alapfeszen, link feljebb. Jelenlegi 3,2-esem 4,1ig bírja 1,5volton max. Feljebb nem mertem menni, nem tudom hol van a határ ahol még biztonsággal használható. Ezek szerint az 1,6+ -t még elviselik?
Lenne akkor már még 1 kérdésem, gondolom párszor már meg lett válaszolva. Tuningnál sebeségben a proci órajele számít főleg, igaz? Tehát pl 3,8-on futó 3,0-s proci hiába magasabb FSB-jű mint 4,0-án futó 3,2-es, a játékok, kódolás, cpu-benchek alatt az utóbbi fog jobban teljesíteni. Tudom, hogy memória is van, ill É-ihíd, de azt nem hogy ezek sebessége mennyire számít a tényleges alkalmazásokban. -
zolisz83
tag
Sziasztok!
Vki pls segítsen ki, hogy a "...support loadline B (FMB 1.0)..." mit is jelent konkrétan. Az E0-s prescottnál még A (FMB 1.5) van írva a G1-eshez már az előző.
Kompatibilitásban okozhat ez gondot? IC7es lap esetén?
Ill. hogy mekkora tuning potenciál különbség van a két stepping verzió között? ((tudom ,hogy minden darab egyedi és lehet a G1es is tök rossz, lécci ne ezt írjátok, hanem hogy optimális esetben statisztikusan van-e és ha igan kb mekkora difi? Köszönöm!))
Esetleg sikeres G1es tuningokat szívesen megnéznék ami eléri ill. meghaladja a @4,0GHz-et! (temészetesen minél kisebb szorzóval pl:x15)Üdv: Zoli!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel i5-12600 KF processzor, LGA 1700, 3.70/4.90GHz, 10 hó Garancia
- AMD Ryzen 3 PRO 2100GE 3.2GHz + GYÁRI HŰTŐ
- AMD Ryzen 9 9950X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF Gaming F17 - 17.3" FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest