Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Ja bocsi, cpu-z-ben ''Revision'' a neve annak, amire kiváncsi vagyok.
Nekem 1800 és 3500rpm között, általában 2200rpm körül használtam.
A tied ilyen: [link] ???
Hát a voltokról annyit, hogy nekem a 3 gigás 1.45-1.5 között kapott feszt a 4GHz-hez /levegővel/
A 3.2-es pedig 1.6 voltot kapott a 4GHz-hez /vízzel/. -
BlacKSouL
addikt
Tyű. Naszóval. A BIOS saját overclockingját szerintem ne használd, mert annyira túlbiztosítja magát, hogy 10% auto-n sokkal rosszabb eredményeket produkál, mintha szépen kézzel kihajtasz belőle 10%-nyit. Szerintem 1.4125V-nak elégnek kéne már lennie ahhoz az FSB-hez, de feljebb csak akkkor tedd, ha rendesebb hűtést adsz neki. 7centis ventit elég nehéz szerezni, legalábbis én nem nagyon találtam s 7-est, se 5-öst, de meg lehet nézni gugli mit mond. A pasztázást is meg kéne nézni, sose lehet tudni.
Ja igen, meghajtani pedig ezzel próbáld : Prime95 [link] Ha HT-s a proci, akkor párhuzamosan futtass kettőt, a leírásában benne van hogy kell. Közben ezzel figyeld a működést : ThrottleWatch [link], illetve valamivel a hőmérsékletet. Ha a TW a TM1-nek nem 0-t mutat, akkor már túlmelegszik a proci.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi