Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chello
tag
pl. ez is fura bár ez még nem lap.
"4,5 nem elég?
Én ha felrakom a 3 gigásomat 3,1-re már hibákat produkál... Bár nekem S478 Prescott-om van"Viszont a 2.66-os története az lap lesz, mert amennyire emlékszem nem indul el semi, ha a lap az adott magot nem támogatja.
Meg általában nem egy overlock szemszögü ez a topic
Hanem olyan bekérdezős fajta. Nekem mégis tetszik, hogy egyáltalán van.
Én pl. a retro overclockereket bírom nagyon. Akkoriban még nem sok tuningra kihegyezett lap volt.
Meg ott volt az a link igazából fogadni mernék rá, hogy elsütötte az egyik magot azért került kizárásra, de nem vagyok látnok úgyhogy nem tudhatom mik voltak ezek.
A HT-t meg van vmi szoftveres hiba ami húzza. Nem tisztán emlékszem, de van vmi bővítmény asszem az egyik böngészőhöz ami fullrahúzza és van hozzá patch is ami ezt javolja.
Nekem anno amikor erre rákerestem nem 90% fölötti volt a bajom és megoldódva emlékszem egészen más valami miatt tolongott 70% fölé.
Egyébként itt egy tök érdekes info lehet hülyén hangzik, de sokkal zajosabb a proci HT-vel mint anélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- darkFlash CF8 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én ha felrakom a 3 gigásomat 3,1-re már hibákat produkál... Bár nekem S478 Prescott-om van"
Hanem olyan bekérdezős fajta. Nekem mégis tetszik, hogy egyáltalán van.