Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
morenever
csendes tag
Sziasztok, ma vásároltam egy ASRock alaplapot és egy 2.4-es P4 procit itt Hardveraprón!
Az eladó tanácsára átállítottam az fsb-t 133-ról 155-re, hogy elérjem a 2800Mhz-s pörgést.
Megis történt az eredménye, 2800on fut a proci. Viszont a bökkenő az hogy az adatvinyóm, ami egy Maxtor, váratlanul eltűnt, ami anynit jelent hogy BIOS látja, eszközkezelő látja, de a lemezkezelőben már nicsen benne, sem a sajátgépben!
Gondoltam kicserélem a tápot, hátha kevés a 350W. továbbrais ez maradt a helyzet, viszont Mikor visszaállítottam az fsb-t 133-ra akkor felismerte.Mit tudok tenni h 155 ös fsb értéknél is használni tudjam az adat vinyómat?
A válaszokat előreis nagyon a köszönöm, ha esetleg plusz infó kellene amit nem írtam le, bátran írjatok, megpróbálok válaszolni!
Üdv, Mn
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ace Magician T8 plus Mini PC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest