- Fórumok
- Processzorok, tuning
- P42.4ghz tuning
- (téma lezárva)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Fölötte van egy menüpont, azon állíts, és akkor lehet állítani az FSB-t.
-
Loretto
veterán
-
Poli
csendes tag
Segitsen plz valaki!!!!!!!!!!!!! Mér nem tom a soft menuből állítani az FSB-t ki van szürkülve a kurzort em lehet rávinni....... Valahol engedélyezni kel?????? Plz helpppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
gerlaip
addikt
Nekem 2,4/533-as intel chipsetes alaplapban 2,88-on stabil volt. Csak a Vietcong, és a MoHAA a fagyott.
-
Poli
csendes tag
A baj az, hogy csak 3 dolgot tudok állítani a processor frekvenciáját 100-as vagy 133-as szorzóval a cpu voltage-et vagy mit meg a dramvoltage-t
-
Poli
csendes tag
Eddig nem volt időm géphez jutni, hogy tovább kérdezősködjek, de mivel most itt vagyok folytatom..... Az alaplapom 1 Abit Be7 és a kérdésem az lenne, hogy mért nem tudom az fsb-t állítani? Vagy legalábbis nem tudom hol kell. Elmondaná valaki részletesen, mert mint írtam még kezdő vagyok.....
-
fecoh
csendes tag
-
sz.j
nagyúr
-
fecoh
csendes tag
Régi igazság: winfosban no tuning =no para.
A jó öreg BIOS mindent mególd :DD
[Szerkesztve] -
Poli
csendes tag
-
MarKoo
addikt
-
Poli
csendes tag
-
MarKoo
addikt
Tuningolhat, de csak finoman. De hogy így mondja, hogy először próbálja, akkor tényleg jobb választás a BIOS.
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
-
MarKoo
addikt
-
Poli
csendes tag
Köszi nagyon az infót... először húzok procit :U
-
MarKoo
addikt
Addig ameddig bírja, azaz lefutnak rajta a tesztprogramok (Prime95, 3dmark01-03-05 stb.). A hűtéshez mind1 mit raksz, de szerintem logikus hogy minél jobb annál többet bír.... (pl.: vízhűtés) És igen, van külön program proci húzásra, a neve ClockGen. :p
-
Poli
csendes tag
A proci egy intel pentium4 2.4ghz (18x133). A kérdésem a következő: kb. meddig lehet húzni és mivel érdemes... mármint van-e proci húzásásra külön progi.... a válaszokat előre is köszönöm!
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Processzorok, tuning
- P42.4ghz tuning
- (téma lezárva)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Képregény topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-14600KF LGA-1700 14 mag / 20 szál 3.5 GHz / 5.3 GHz
- Intel i7 - 8700K 3,7GHz - LGA 1151 - OEM
- AMD Ryzen 7 5800XT BOX - Gari 2029.02.22. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor Red Devil RX 6800XT videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest