Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxcooper
tag
A legnagyobb gond hogy nem az enyém a cucc és a pali most vette kb 2 hónapja használtan egy boltban....lényeg hogy visszavitte és mondta hogy mizu...erre összedugták, start meg minden és ment....minden gond nélkül.
Mondta a boltos hogy hát ez jó...
Nagy örömmel hazavitte összerakta és ugyan az....szétkap, be a kocsiba és meginn visszavitte! A történet meginn ua. volt....és igy ott maradt nála a cucc...
Megkért hogy menjek el mert biztos a rendszer sz*r...voltak ott is gondok, végül is az egyik memória modult is kiszűrtem, mert ha az benne volt akkor kékhalálos ''fizikai mem. címzéses'' üzenetes azonnali restart-ot produkált változó időközönként...ezt követően minden ok lett...gondoltam na ez volt a gáz...majd utána jött 2 nap múlva hogy meginn fagy...
Szóval nem tudom hogy mivel érvelhetne a boltban és hogy egyáltalán visszaveszik-e neki, de gyanítom hogy ez nagyon rossz vásár volt és ráfizetés lesz a vége....
Köszi szépen az infót...éreztem hogy már valami erősebb gond lesz nem csak rossz csati, vagy contakt....
Új hozzászólás Aktív témák
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Lenovo TAB M11 tablet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest