Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
MeghaL0L
addikt
Teljesen jogos amit mondasz. Szerintem nem gond, ha mondod az értelmes ötleteidet mert én speciál hallgatom és figyelek rád. (Meg szerintem Torik is)
Bár velem kapcsolatban is nyugodtan szólhatsz EGYÉRTELMŰEN, hogy figyelj már NE hozzad genjit vagy hanzot mert nem kell. Ebben az esetben érteni fogom. De jelenleg csak az van, hogy nem tudom, hogy viccelni akarsz, vagy mivan... Én amikor Genjit vagy Hanzot pickelem (mindig?!
) akkor tényleg úgy gondolom, hogy az oda jó. Ha másképpen látod, csak szólni kell és hozom azt amit tanácsolsz. Ebből én is tanulok. De velem elég erősen kétértelmű vagy és amikor pickelem genji-t pl (mivel mással példálóznék?
) akkor nem mondod, hogy hagyjad nem kell. Így azt hiszem jól van az így. ( Az más kérdés, hogy nem magamat akarom fényezni, de azért eléggé megtudom hátulról ritkitani őket, de legrosszabb esetben is a fél csapatuk velem foglalkozik és nem a csapat nagy részével aki így simán betolja a pélót' vagy kepcsöröli a pontot.Ja és igen, nekem is 4 ember van a fejembe jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) akkor tényleg úgy gondolom, hogy az oda jó. Ha másképpen látod, csak szólni kell és hozom azt amit tanácsolsz. Ebből én is tanulok. De velem elég erősen kétértelmű vagy és amikor pickelem genji-t pl (mivel mással példálóznék?
TBT