Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
VoidXs #13919 üzenetére
welcome on board
az => szemétség, és én dobom is rá a reportot az ilyen symetrára (ha direkt healer vagyok, akkor el is felejtheti a healt a továbbiakban), ez nem trollkodás, ez taplóság, elcseszni másik 9ember játékat (de minimum a saját 5 csapattársának). Nálam ez nem a legjobb bemutatkozás részedről (remélem úgye tudod, hogy ezt nem Te találtad ki, van a játékban néhány hasonló "vicces" sym rajtad kivül is)....Skitzoo-nak is volt egy vicces videoja
Winstonnal, ahol hát, hogy is mondjam nem fényezte a játék tudását, de ott csak béna volt, nem cseszett ki a csapatával.
Az, hogy sym leszed majd egy csapatot nem ritkaság, de magasabb szinteken már nagyon törékeny (pikk-pakk rámozdulnak), ill. a top-on nem is látni sym játékost (vagy legalábbis én nem láttam még)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest