- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csabika0001 #768 üzenetére
A galaxy tabon nem szaggatnak szerintem,csak jo windowsos szokas szerint amire nincs szuksegem kiiktatom nem szeretem ha a programok listaja olyan dolgokkal van tele amit nem hasznalok,es azt se ha az is elindul alapbol amit nem is akarok hasznalni csak neha. De a gyomlalas elott se volt vele gond,csak egy picit tovabb tartott a boot ido,na meg annyit tettem még,hogy mivel asztalnak eleg rajta egy is nekem,raraktam a novat,az asztalok szamat lecsokkentettem egyre,ellenbe a kijelzo racsot megnoveltem margo nincs,a dock reszet is ott 10 program csucsul. Hardveres 2d gyorsitas bekapcsolva es novanal a memoriaban tartas is...de van ismim aki alapbeallitason hasznalja,es az oven sincs semmi gond,szerintem kelloen gordulekeny a rendszer,uzemido meg mesebe illo...mire gondolsz szaggatas teren? Mert jatekokat nem hasznalok,a dolphin korrektul megy,skype szinten,facebookot bongeszobol hasznalom az m.facebook.com rol megyek be. Tudom draga tablet,de boven megerte az arrat,nem bantam meg hogy ezt vettem,lehet hogy van ennel gyorsabb is ,talan az asus memo 10 smart ,de az nem volt a kezemben igy nehez viszonyitani. Az uzletben mm ez nem volt lasabb mint az n7...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest