- Asszociációs játék. :)
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox One S macerálás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- R.I.P. Aláírások
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- gerner1
- SCYROX V6 gamer egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Régóta használok Outlook-ot, régebben pop3 formában outlook.hu-t. Gépemen lementve a levelek fájlja pst fájlban. Mióta 2019-es office-t használok, azóta imap szinkronizálva tolom. Viszont most szükségem lenne a régi pst fájlból kellene nekem egy levél tartalma.
Hát azt kell mondjam ez az Outlook 2019 kifogott rajtam. Egyszerűen nem tudok pop3 formában létrehozni fiókot, csak a beépített outlook automatikussal, ami ugye mindenképpen imap lesz. Pop3-al egyszerűen folyamatosan hibát ad ki nekem. Beírok minden portot, ssl, tls, hitelesítés, stb., beírom a jelszót és innen hiba. Nem létezik a fiók azt mondja, írjam be a jelszavamat, de jót írok be.Erre tudtok valami bizbaszt?
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Tesóm felpakolta gépre az Outlook 2019et. Szinkronizálta két E-mail címmel, aztán mikor létrehozza a fiókot angolul írja ki a mappák neveit. Ez miért van és hogyan lehet átírni magyarra? -
wolfman
veterán
Na kiderült hogy az imap volt itt a gond. Ha pop3ra váltok akkor pakolgathatom szabadon a pst fájlt.
Meg tudjátok mondani hogy mi a különbsèg pop3 ès imap között? -
wolfman
veterán
Vicceskedik ez a g.ci itt nekem. Mondom akkor csinálok egy tiszta reinstallt. Visszapakoltam, de minden beállítás, minden ugyan úgy van. Még a pst-t is töröltem, de ugyan úgy megmaradt minden.
EZ MEG HOGY? Ez a szar hol tárolja a beállításait?
Ja meg! Kikapcsoltam a programot, kitöröltem a pst fájlt, újra indítottam és minden maradt a régiben! HOGY? Felhőbe ment másodlagosan vagy mi? Semmi hibaüzenet hogy nincs meg a fájl, egyből minden a helyén, a fájl visszamásolva. Erre mondjatok nekem valamit.
-
wolfman
veterán
Nem szeretném, mert akkor a C meghajtóra (windows rendszerpartíció) kellene másoljam az SSD-re és ne azt pörgesse folyton. Eleve korábban is a D-re pakoltam a PST-t mert az egy HDD-n van, azt dolgoztathatja írhatja törölheti, most se legyen másképpen. Eddig működött ez a kivitelezés, most nem.
Nem tudom, hogy a win10 vagy a IMAP féle beállítás a ludas. :-s
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Windows 7 alatt használtam az Outlook 2010-et POP3-al és SMTP-vel outlook.hu postaládához. Most raktam fel a windows 10-et és felraktam szintn az Outlook 2010-et. Mivel az volt a bajom, hogy a gmail-es fiókomnál az webes felületen küldött leveleket is szinkronizálta a program, viszont outlook.hu-nál nem. Azt olvastam a neten hogy IMAP-al már azt is fogja, na hát neki is estem.
Sikerült is beállítani, küldök is és fogadok is, viszont van egy kis vaj. Régről visszamaradt pst fájlt szeretném használni a benne lévő eddig levelekkel és névjegykártyákkal, viszont hiába állítom be azt alapértelmezettnek, minden áron a program által létrehozott pst fájlt használja és azt törölni sem engedi.Erre van valakinek ötlete???
-
wolfman
veterán
A napokban felhagytam az idióta freemail sok f@szságával és leváltottam gmailesre a címem. Pontosabban egy gmail alapú postafiókra, ami a postafiok.hu. Állítólag ugyan úgy kell beállítani, mint ha gamil.com lenne, de egyszerűen nem tudok levelet küldeni. Neten vannak megoldások, de nekem nem működik akkor sem. Néztem IMAP beállítást szóról szóra azt amit mutatott a videó, de a csávónak ment, nekem se fogadni se küldeni nem lehetett. Na akkor POP3 alapon már fogadni lehet frankón, de küldeni nem tudok. Tuti elsiklok valami felett amin nem kéne, de min?
Outlook 2010-em van.
Jah igen, van emellett egy másik fiók már beállítva az Outlookban ami gmail.com. Az működik rendesen!
(lehetőleg a "cseréld le gmail.com-ra" megoldást hagyjuk)UPDATE!
Megoldottam magamnak. kimenő kiszolgáló 25, titkosítás nincs. Ez mondjuk ellent mond azzal ami beállítással tele van a net.
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
Ok! Feladom!
Freemail-on belül beállítottam, hogy ne legyen SPAM szűrés. Outlook 2010-ben akik a névjegyzékemben vannak, azok ugye alapból megbízható feladók. Egy cimborámat ezen felül még be is tettem a levélszemét szűrőbe, hogy ha levelet kapok tőle, akkor ne vegye SPAM-nak. Ezek után mégis minden 2. levele oda kerül!
Mi lenne erre a megoldás?
-
wolfman
veterán
Üdv!
Hol tudom Outlook 2010-ben beállítani hogy egy adott embertől kapott leveleket ne SPAMként kezelje, mindig engedje át?
-
wolfman
veterán
válasz
Ablakos #3995 üzenetére
Nem tudom mit takar a vírus nézegető, gondolom vírus írtó. Ez nekem Avast, de korábban nem volt vele probléma, szerintem nem az a baj. Pgp nem fut nálam, bár nem tudom egészen pontosan mi tartalmazhat ilyet.
laca026: Van nekem mellette egy gmail fiókom is csak nem említettem. Az jó gyorsan küld fogad. Akkor ezek szerint neked is ezt csinálta. Freemail szerverén lehet a gond!?
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Miért van az hogy ha levelet küldök bárhova, bárkinek, bármennyi embernek iszonyat lassan megy el, még ha csak egy link is van benne vagy egy picike szöveg. Kb. 10-12mp mire a levelet áthelyezi az Elküldött elemek közé. 70mbps-os netem van pediglen!
Ezt kb egy hónapja csinálja, amikor gépet cseréltem. Azóta a youtube videó pufferelés is gané lassú, bár ettől lehet független, de lehet összefügg.
Valakinek valami ötlet?Alaplapom ASUS P8Z77-V Pro
freemail fiók van párosítva az outlookkal.[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Problémám van ami rohadt idegesítő! Nemrégiben net szolgáltatót váltottam és az új szolgáltatóhoz ugye új SMTP szerver is jár. Amit a netet bekötő gyerek mondott beírtam (mail.alfoldsat.hu), de nem volt jó, E-mailt nem lehetett küldeni. Újraraktam a windowst, majd jó lett! Most tegnap volt egy kis krek a gépemmel ami azt eredményezte hogy pár programot újra kellett tegyek mert működési problémáik voltak. Most minden működik jól, viszont most megint nem fogadja el azt a kib@.zott SMTP szerver azonosítót! Miért lehet? Újratelepítettem már az office-t is, az se segített.
Valakinek valami okos ötlete? Hogyan lehet alapállapotba helyezni az outlook-ot? Csak mert mikor letöröltem és visszaraktam megmaradtak a beállítások. -
wolfman
veterán
válasz
InfiniteReality #3810 üzenetére
azért sokszor nagyon jól jönne, hogy ne kelljen ilyen rapidshare buzisággal szarozni! Feltenném a 30-40-50Mb-os fájlomat, és nem lenne gond, most meg másik programba kell dolgozni. Nem azért akartam használni az Outlookot, hogy aztán végül csak egy webes felületet használjak!
-
wolfman
veterán
válasz
InfiniteReality #3808 üzenetére
levelező rendszer lekorlátozza a levelező programom által küldhető file-ok méretét? Ez mire jó? Csak mert óriás fájlként mg lehet minden rendszerben küldeni, de azon kívülről nem?
-
wolfman
veterán
2 roppant fontos kérdés Outlook 2010!
1.: Outlookban hogyan lehet feloldani hogy 20 x embernél többnek küldhessek E-mailt?
2.: Hogyan lehet feloldani az x Mb-nál nagyobb E-mailek korlátját, magyarán hogy tudjak küldeni akár 30-40mb-os file-okat is! Kiábrándító, hogy csak a levelező kiszolgálómhoz kell ilyenkor belépni!
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Miért csinálja azt az Outlook 2010, hogy amikor elküldök egy E-mailt, akkor mellette létrehoz egy üres E-mailt is a kimenő fiókban??? Se címzett, se tárgy se semmi csak oda beb.ssza!
-
wolfman
veterán
válasz
InfiniteReality #3343 üzenetére
ezt próbáltam korábban, de ugyan úgy nem működött. Most raktam friss windowst (nem emiatt) és érdekes, most műkszik, pedig a windows index most is le van tiltva.
-
wolfman
veterán
válasz
InfiniteReality #3333 üzenetére
mi az és hol találom?
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Outlook 2010-ben nekem a kereső szolgáltatás nem működik megfelelően. ha a keresés mezőre kattintok és rákeresek hogy pl. Józsi, akkor minden olyan E-mailt kidob nekem amiben szerepel a Józsi szó, vagy a feladó Józsi, de nem ajánlja fel hogy csak a feladó, csak címzett stb.-re vagyok-e kíváncsi, de ezek a menüpontok amúgy is inaktívak felül.
Ha az irányított keresés menüpontban kiválasztom hogy címzett Józsi és keresésre nyomok, akkor semmit nem talál, de igazából el se kezdi a keresést.
Miért lehet ez?
Arra gondoltam, hogy nekem ki van kapcsolva a 'Windows asztali kereső szolgáltatás', ez összefügghet? Csak mert alapból egy sárga háromszögben egy felkiáltójellel jelzi nekem folyamatosan az Outlook alul, hogy az ki van kapcsolva.
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Olyan problémával állok szemben, hogy egyszerre kettő fiókot szeretnék használni, egy mindenes és egyet munkákhoz, de nem tökéletes a dolog.
Az van, hogy ha küldés/fogadásra nyomok, akkor az alapértelmezett fiókba menti az összes levelet, nem pedig a két fiók saját "Beérkezett üzenetek" mappájukba ahogy logikus lenne. Be lehet ezt állítani?
-
wolfman
veterán
válasz
Androka #2004 üzenetére
XP - Document and Settings - 'neved' - Local Settings - Application Data - Microsoft - Outlook
innen a pst fájl-t kimásolod, elég csak azt(saját tapasztalat). Ebben benne lesznek a levelek meg névjegyalbum. A fiókbeállításokat ez nem tartalmazza, azt én sem tudom hogyan kell esetlegesen kimenteni.
-
wolfman
veterán
Ezer köszönet a segítséghez outlook 2007 ügyben, viszont lenne egy pár kérdésem.
Elősször is, hogy az Office 2007 hol tárolja a névjegyeket konkrétan. Gondolom ez már benne a pst fájlban. A másik meg, hogy nem nagyon értem ezt a pfbackup programot. Lefuttattam és az eredeti outlook.pst fájl mellé odatett egy outlook backup.pst fájlt! Ennek mi értelme van? Ezt én is ki tudom másolni manuálisan.Amúgy az volt nálam, hogy mikor már visszamásoltam az outlookba a pst fájlt átneveztem és után nem találta. Valamit szerencsétlenkedtem, mire megtalálta az üzeneteimet, de mivel eddig nem küldem E-mailt nem vettem észre hogy a névjegyzék meg üres. Most nem tudom, hogy ott vannak-e a nevek és csak nem látja vagy kitörlődött! Ezt valahogy megtudhatnám?
Köszi!
Tib
-
wolfman
veterán
Csak nem hagy nyugodni az Outlookom.
Történt most, belépek a programba, írnék egy üzenetet valakinek, erre látom, hogy eltűnt a profilomhoz tartozó névjegyalbumom csak az Outlook címjegyzék van meg! Mi a p.csa? Nézegettem neten, de erre vonatkozó megoldást nem találtam. Korábban már sokszor csináltam olyat hogy Win reinstall előtt elmentettem az Outlook pst fájlját, majd sikeresen vissza importáltam használható névjegyalbummal. Sajnos olyat se tudok csinálni, hogy névjegyalbum importálása mert egyszerűen nem találok ilyen lehetőséget.
Mi lehet a baj? A PST file tartalmazza a névjegyalbumot is vagy elfelejtettem valamit? Outlook újratelepítés segítene vagy van rá gyógyír?
-
wolfman
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1358 üzenetére
You are a f.cking wizard!
Nem tudom már tegnap mennyi hülyeséget kipróbltam, de semmi. Annyit kellett csak eszközölnöm, hogy így írom be a POP3 és felhasználónevet, minden más jól volt. Tegnap reggel még semmi hibával tudtam használni az Outlookot, de eddig elég volt nekem a freemail.hu nem kellett elé a mail.! Egyik pillanatról a másikra változik?
A T-online címe is így változott meg arra emlékszem.
Vebes felületen be tudtam lépni eddig. Amúgy nem évül el mert ha levelező programot használok, az is pingeli letöltéskor és az bejelentkezésnek számít.
Köszönöm szépen még egyszer!
Ui.: virágot hova küldjem?
-
wolfman
veterán
Hatalmas égető problémám van! Windows XP alatt használom az Outlook 2007-et. Beállítottam mindent a levelezéshez, de amikor letesztelném hogy működik-e, folyamatosan feldob egy ablakot hogy kéri a jelszót! Így!
Próbáltam, de biztosan jól írtam be mindent! Előtte annyi volt hogy átállítottam, hogy ne a megszokott helyre mentse a leveleket (C: Documents and Sett...) hanem a D meghajtómon volt egy korábban félretett file és azt adtam meg neki. Itt lehetett a kavarodás sztem(de nem biztos), de nem tudom mi! :'(
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
Miért van az hogy 32 embernél többnek nem tudok egyszerre üzenetet küldeni? Ha ezt túllépem, akkor mindég ugyan azokat az embereket dobja vissza(nem az utolsókat). Már javasolták, hogy rakjak egy keveset a címzetthez a többit meg a "Másolatot kap" részhez, de ez se segít.
Valakinek valami megoldás?
-
wolfman
veterán
Mivel még válasz nem érkezett, megoldást meg nem találtam rá:
Szoktam küldözgetni olyan E-maileket amit mindenkinek el akarok küldeni a címlistámban, de a pl. 25 emberből párat mindég visszadob (nem az utolsókat hanem össze vissza), hogy túl sok címzett. Ezt valahogy lehet szabályozni? Nem túl jó dolog, hogy korlátozva van a címzettek száma. Valaki tud ebben segíteni?
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Nekem is lenne két problémám az Outlook 2007-el, de asszem a korábbival is ezt csinálta.
1.: Szoktam küldözgetni olyan E-maileket amit mindenkinek el akarok küldeni a címlistámban, de a pl. 25 emberből párat mindég visszadob (nem az utolsó kat hanem össze vissza) hogy túl sok címzett. Ezt valahogy lehet szabályozni? Nem túl jó dolog, hogy korlátozva van a címzettek száma.
2.: Ha akarok küldeni egy levelet aminek mérete meghaladja a kb 15-20 megát akkor azt nem tudja elküldeni. Azt jelzi nekem, hogy folyamatosan tölti fel a cuccost, de sose hagyja abba. 20 perc elteltével meg már inkább törlöm. 4Mb-es netem van.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...