Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez nekem nem egy jó hír.
A bankok hitelezési gyakorlata szerint ha más banknak van már zálogjoga az ingatlanon, akkor nem szokták az ingatlant hitelfedezetként elfogadni. (A saját banki zálogbejegyzés nem szokott akadály lenni, azzal együtt simán elfogadják és rájegyzik mégegyszer magukat a tullapra az új hitelösszeggel is.) Mivel nem voltam kellően előrelátó, így a "gyerekes" OFT hitelt 2022-ben meg pont nem a hírben szereplő bankok egyikétől vettem fel. Így jártam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Hajtókar, sor, AXS, középrész, pedál, MRP Új
- Alumínium terasz tervezés - építés
- Új Lubluelu P4 vezeték nélküli állóporszívó
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A bankok hitelezési gyakorlata szerint ha más banknak van már zálogjoga az ingatlanon, akkor nem szokták az ingatlant hitelfedezetként elfogadni. (A saját banki zálogbejegyzés nem szokott akadály lenni, azzal együtt simán elfogadják és rájegyzik mégegyszer magukat a tullapra az új hitelösszeggel is.) Mivel nem voltam kellően előrelátó, így a "gyerekes" OFT hitelt 2022-ben meg pont nem a hírben szereplő bankok egyikétől vettem fel. Így jártam.