Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- potyautas: Aktiviti
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez nekem nem egy jó hír.
A bankok hitelezési gyakorlata szerint ha más banknak van már zálogjoga az ingatlanon, akkor nem szokták az ingatlant hitelfedezetként elfogadni. (A saját banki zálogbejegyzés nem szokott akadály lenni, azzal együtt simán elfogadják és rájegyzik mégegyszer magukat a tullapra az új hitelösszeggel is.) Mivel nem voltam kellően előrelátó, így a "gyerekes" OFT hitelt 2022-ben meg pont nem a hírben szereplő bankok egyikétől vettem fel. Így jártam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PayPal
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Projektor topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A bankok hitelezési gyakorlata szerint ha más banknak van már zálogjoga az ingatlanon, akkor nem szokták az ingatlant hitelfedezetként elfogadni. (A saját banki zálogbejegyzés nem szokott akadály lenni, azzal együtt simán elfogadják és rájegyzik mégegyszer magukat a tullapra az új hitelösszeggel is.) Mivel nem voltam kellően előrelátó, így a "gyerekes" OFT hitelt 2022-ben meg pont nem a hírben szereplő bankok egyikétől vettem fel. Így jártam.