- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
Drenadar #2460 üzenetére
Gondolom inkább az a "fiók", ahol csináltad a bankszámládat - bankkártyádat... (számlaszám alapján kiadja, ha esetleg már nem tudod)
És igen! Eléggé vicc, hogy vannak olyan műveletek, amit csak a "fő-fő fiókban" tudnak elintézni... érted 2016-ban, amikor minden összevan már kötve mindennel... még a kávégép is wifi-s meg paypass-os, stb.
(ezt én is tapasztaltam már... meg nem mondom milyen művelet volt, de CSAK abban a fiókban tudták elintézni, ahol 6évesen csinálták nekem a bankászámlámat... érted 20éve, azóta minimum 3x költöztem... de más ilyen időszak alatt simán 5-6x költözik... a szerencsém, hogy a belvárosban volt nyitva és azért járok arra felé... szal nem hogy mittudomén Pécsett nyitottam és most Bp.-n lakom vagy hasonló!(amikor kérdeztem, hogy ne röhögtessenek már, hogy azért kell elmennem oda... azt mondták nem vicc, ez a "belső protokolljuk"... ha mondom magamba ott helybe sz*pják le a belső szabályzatukat, hogy én ezért elb*sszak egy délutánomat és több órát... amit az internet korában... áhhhhh!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest