- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
Croft-21
üzenetére
és két hetet kellett várnom az újra,
Ez eddig sem volt másként... a fizikai plasztikot nem egyesével gyártatják le, hanem kb hetente egy adagban a lejártak helyetti újakat meg a letiltottak helyetti újakat, van kb 3-4 jogosult gyártó, pl MNB, akik a bankkártyákat hivatalosan gyárthatják MC VISA engedéllyel...És akkor egy szóval sem említették a webkàrtyàt, teljesen meg voltam lőve.
Pedig létezik vagy 25 éve, mikor bevezették a NET csomagot, ahhoz alapból jár (nekem pl kb 21 éve van meg), de azóta kb bármelyik csomaghoz kérhető kiegészítésként, évente egyszer legalább a számla hirdetményét át kellene lapozni... vagy a bankkártyákat a bank oldalán...
4 éve karikor vettem akciósan a Mi Band 6 órámat, akkor még Visához telefonos app sem volt (pedig már 3 éve azt adtak lejárt MC helyett), regeltem egy ingyenes Curve kártyát, az alá simán be lehet tenni akár a webkártyát is és minden boltban azzal fizettem az órával, a plasztikot már nem is vittem onnantól...
Csak némi utánaolvasás kellett, hogy ez a módszer is működik... Visa app csak fél év múlva lett, Gpay, Xiaomi Pay, meg a többi, meg csak rá két évre lett elérhető direktben az OTP-nél...
Most arra leszek kíváncsi, hogy mikor lehet majd hivatalosan is NFC gyűrűt használni (CIB meg Gránit már lehet), mert a gyűrűt is csak Curve kártya közbeiktatásával lehet most használni, mint anno az órát is...Kvázi ezzel nekem okoznak gondot, mert igényelnem kéne egy új webkàrtyàt?
Miért gond, ez nem értem... örülni kéne, hogy a rendszer ebben az esetben megvéd attól, hogy kifosszanak... Neked meg csak akkor kell igényelned, webkártyát, vagy plasztikot, ha te magad tiltod le valamiért, ha a bank tiltja le automatikusan, mert zavart észlel az erőben, akkor automatikusan újat kapsz, semmi dolgod nincs... Hidd el, sokkal nagyobb gondod lenne, ha a bank rendszere nem észlelné, hogy ellopják a pénzed...
Az lenne az igazán nagy gond...
Figyeljen csak a bank rendszere... pár napja áttoltam egy összeget a webkártyára, elvásároltam, másnap kellett megint pénz rá és a rendszer külön megkérdezte, hogy 24 órán belül megint ugyanannyit tennék a webkártyára, biztos akarom? Nem okozott gondot kipipálni, hogy igen akarom... Jobb ez így, mintha valaki lenyúlná a pénzem és futhatnék utána, hidd el....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Gumi és felni topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Linux kezdőknek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Robotporszívók
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az lenne az igazán nagy gond...