Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• klepto

addikt

A legjobb köptető fájdalom csillapító az ERIGON szirup. Én mindíg ezt kaptam gyerekkorban, és mostanában is ezt veszem. Ez recept nélkül kapható, és 477.-Ft Ez a legjobb köptető, sokkal többet ér, mint bármelyik tv-ben reklámozott ócskaság. Kiváltani hatóanyag szerint semmivel nem lehet, mivel ez az egyetlen opium-származékokból készült szirup. Antibiotikum, ha vírusos torokgyulladásod van, mindenféleképpen szükséges, ha az orvos nem hajlandó felírni, akkor keress magadnak egy normálisabb háziorvost, hiszen szabad orvosválasztás van manapság ;) Ezenkívűl ajánlom még a C-vitamin tablettát, első körben 1000Mg-t, ha nagyon meg vagy fázva, akkor pár napon keresztűl ekkora dózist, de ettől többet ne vegyél be, mert max. ennyi a napi szedhető adag! Mellékhatások túladagolás esetén: nagy adagok hosszú ideig tartó alkalmazása során – elsősorban ha a napi C-vitamin-bevitel meghaladja az 1000 mg-ot – gyomorégés, nausea, hányinger, diarrhoea léphet fel és megnövekedhet a vesekő (oxalát)-képződésének veszélye. Ezért nagy dózisok bevitele mérlegelendő, különösen daganatos betegségek esetén, illetve, akiknek az anamnézisében bármilyen vesebetegség szerepel. A hagyományos 20db-s C-vitamin drazsé ára: 267.-Ft
    Antibiotikumot most nem tudok ajánlani, ami vény nélkül kapható, mert ezirányú ismeretem nem teljes :U
    Egyébként mindenkinek ajánlom a Bővebben: link oldalt! ;)

Új hozzászólás Aktív témák