- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
Próbálta már valaki a Vichi Normaderm arcápolóit?
Próbáltam. Kezdetben javulás (1 hétig), aztán ugyanolyan, mint a többi...
(nlc fórumon is olvasd hozzá a kommenteket, hasznos)Egy dologra rájöttem: nem szabad kifejezetten pattanás-elleni termékeket használnom, mert azok nem javítanak, inkább rontanak a helyzeten. Helyette vegyes bőrtípusra való krémeket/lemosókat alkalmazok, sokkal jobb tőle a bőröm.
-
Ticsi.
csendes tag
Lassan már tíz éve szenvedek a pocsék arcbőrtől. Egyszer száraz a bőröm, egyszer zsíros, már nagyon sok krémet kipróbáltam, eddig sikerütelenül. Amikor már kezdek valahogy kinézni, természetesen akkor elkezd ismételeten megcsúnyulni a bőröm. Az étkezésre is odafigyelek, nem eszek csokoládét, olajat, olajas magvakat, túl fűszeres ételeket. Persze örüljek, hogy nincs nagyobb gondom, de azért 10 év az 10 év és sajnos ennek a dolognak nemcsak külső jelei, hanem önbizalom csonkító hatása is lehet.
Próbálta már valaki a Vichi Normaderm arcápolóit?
Tapasztalatokat és tanácsokat várok. KösziDe fel a fejjel sorstársaim, valahol tuti van megoldás!
-
Drizzt
nagyúr
Tüdőszűrés most van-e kötelező, vagy nem? Ha igen, akkor beutaló kell hozzá, vagy hogy megy?
-
Ticsi.
csendes tag
Sziasztok!
Szed valaki közületek Serlift kedélyjavítót
? Arra lennék kíváncsi, hogy van-e valakinek rossz tapasztalata ezzel a gyógyszerrel kapcsolatban.
Ticsi.
-
Drizzt
nagyúr
Ma apám látta ahogy megpróbálom beadni az injekciót, s röhögőgörcsöt kapott. Szó mi szó, alaposan becéloztam a területet, mire döfésre határoztam magam.
Mondjuk azt nem tudtam, hogy a levegőt inkább nem feltétlen kéne benyomni a végén, attól függetlenül se, hogy csak hasba megy.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
concret_hp #889 üzenetére
Jó, de minden mást már befejeztem, meg még pár napig szúrni kelll magam, ellesem a technikát.
-
R
senior tag
hátizom erősítésre mit javasoltok, főleg olyan dolog lenne jó, amit kis helyen is lehet végezni
-
Drizzt
nagyúr
Nagyon szar volt a műtét, bele kellett vésni a csontomba, aztán 24 óráig feküdni kellett, katétert is kaptam, mert görcsölt a hólyagom, de vizelni nem tudtam. Nagyon szar egy hét volt ez. Ma engedtek ki.
-
prüntyőke
tag
Az abortuszhoz lenne egy megjegyzésem.
Egy nő két dologért tesz meg mindent: az egyik hogy legyen gyereke, a másik hogy ne legyen. Az utóbbi kategóriával nagy bajok lennének abortusz nélkül. Ezt a múlt századok szinesen prezentálták. -
prüntyőke
tag
válasz
concret_hp #875 üzenetére
Annyit tudok elmondani róla amennyit leírtam. Az hogy szülés, futás, evés stb. közben történik valami az egy dolog, az hogy mi történik pedig egy másik dolog. Az hogy mi történt nem tudom, hogy hol (a szervezetben) szintén nem, csak azt hogy mi a tünete: hemiparesis.
-
prüntyőke
tag
Spyduck:Nos, aktus közben úgynevezett erekciós cseppek keletkeznek, ez főleg a prosztata és a húgycső váladékát tartalmazza, de lehet benne sperma is.
A nőknél peteérés nem csak a szokásos időpontban, hanem orgazmus kapcsán is előfordul. (ez az oka annak ha valaki rendszeres nemi életet él és élvezi is akkor rendszertelen lehet a mensese).
Magyarországon művi abortusz 2 ok miatt végeznek:
1. Ha az embrió nem kívánt és 3 hónapon belül van.
2. Ha ennél idősebb, de súlyos bizonyított fejlődési rendellenessége van.
A 3 hónapos embrió is még igen kicsi, ha jól emlékszem kb. 5-8 cm az egész.
A néma sikoly c. film-ben egy öreg terhességet szakítanak meg. Ilyen esetekben használnak fogót.Az abortusz persze nem veszélytelen, lehetnek szövődményei, de nem is halálos dolog, ráadásul rengeteg van belőle és sok a tapasztalata annak aki ilyet csinál..
A terhességi tesztek jobbik fajtája(ami a coriongonadotropint méri a vizeletben) 2-4 hét múlva válik pozitívvá. De a tesztre rá van pontosan írva hogy mikortól jelez ill. hány százalékos a megbízhatósága.
-
Bubu79
addikt
Annak idején az előkészítőben majdnem leszálltam a tologatós ágyról, annyira kivoltam - bent már csörömpöltek ezerrel a szerszámokkal, én meg kint voltam az előtérben egyedül...
Aztán jött az aneszteziológus doktornő, és három szóval megnyugtatott - iszonyatosan kedves hangja volt, szerintem sosem felejtem el
-
Drizzt
nagyúr
Na holnap műtét. Izgis.
-
Drizzt
nagyúr
mit mondjak, az aneszteziológiai tájékoztató, amit adnak a kórházban elég bizalomgerjesztő.
Aki elolvasása után teljes nyugalommal fekszik a műtőbe, annak minden tiszteletem.
-
tildy
nagyúr
Nagyon viszket a tenyerem (nem látni semmit rajta, de viszket és fáj ), meg éjjel hidegrázásom volt, aztán hőhullám, reggel gyengeség, és hasfájás is. Mi lehet?
-
concret_hp
addikt
válasz
prüntyőke #862 üzenetére
maradandó, szülési komplikációból adódott. mit tudsz elmondani róla? tünetek ismertek: féloldali izomgyengeség, az illetőnek mintha nem lenne erő a kezében és a lábában, de annyira azért nem súlyos az eset. az ujjak mozgáskoordinációjával van csak kicsit komolyabb baj.
-
Drizzt
nagyúr
Aki picit tájékozottabb. Szerintetek fémkivétel után mennyi idővel focizhatok? Eléggé ellentmondásosak az információim. Térden keresztül berakott velőűrszeg van a tibiában. Maga az indokló törés több mint egy éve volt.
-
spyduck
nagyúr
Az a probléma, h ő a barátnőm és nagyon szeretem, az abortusz után meg van rá esély, h nem lehet gyereke. Láttad a néma sikoly című filmet? Kanalas harapófogóval vagy mi a szösszel nyúlkálnak befelé, szétroppantják a gyerek fejét és kihúzzák, borzalmas.
Szeretnék én gyereket de még nem most..... 2-3 éven belül ha rendbe hoztam magam anyagilag. -
spyduck
nagyúr
Ez ennyire nehéz kérdés?
-
spyduck
nagyúr
válasz
prüntyőke #865 üzenetére
Látom otthon vagy ezekben a témákban
Tegyük fel ha egy nőt a legtermékenyebb 5 napban szexuális aktus ér de a férfi nem megy el akkor van rá esély, h gyerek születik? Már mondtak nekem mindent és nem tudom, h mi vanAktus után hanyadik napon derül ki egy terhességi teszttel, h gyerek lesz-e vagy nem?
-
prüntyőke
tag
A körömágyat gyorsan szaporodó sejtek alkotják, a gyors szaporodáshoz sok vitamin kell, így bármilyen vitaminhiányban jelentkezhet köröm-bőr tünet. A hosszanti redők nem igazán tartoznak ide. Az inkább egyéni tulajdonság. Hiánytünetben a köröm töredezik, repedezik stb.
Spyduck: Nem kálciumhiány.
-
prüntyőke
tag
Nem emlékszem pontosan, de nekem is kb. ez az életkor ~ 25-29 év~ dereng. Ez az a kor, ami után az adott izmot alkotó sejtek száma már nem nő, hanem csökken. Ami nem azt jelenti, hogy az izom nem nő. Ugyanis 1 izom sok izomsejt összeolvadásából jön létre, és az izom fejlettsége nem annak szoros függgvénye hogy hány sejt alkotja, hanem ebben a konglomerátumban mennyire fejlettek ez izomrostok. Az izomrostok vastagságával nő az izom, az erő, az izomrostok vastagsága pedig a rendszeres terhelés függvénye. Így aztán 60 évesen is ki lehet gyúrni magunkat, a különbség a 20 éves korhoz képest annyi hogy nem az izomsejtek száma ÉS vastagsága, hanem csak a vastagsága nő, miközben a szám csökken. Persze idős korban csökken az anyagcsere, a keringés rosszabb stb... , bár lassabban, de az izom fejleszthető a fentiek szerint.
-
prüntyőke
tag
válasz
concret_hp #860 üzenetére
A hemiparesis egy tünet, egy következmény, amit több betegség is előidézhet (így aztán lehet maradandó, de múló állapot is). Annak a betegségnek kell utánnaolvasni, ami a hemiparesist okozta.
-
Drizzt
nagyúr
Na még egy kérdés:
régebben mintha valahol azt hallottam volna, hogy a köröm ha "szögletes", tehát gömbölyű ugyan, de hosszanti irányban csíkok vannak rajta, az valamilyen vitaminhiányra, vagy valamire utal. Így van ez? Azért kérdem, mert világéletemben ilyen volt a körmöm. -
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #857 üzenetére
ha valakinek esetleg van ötlete hogy hol nézzek utána az is jó lenne
-
Drizzt
nagyúr
Jááájj, 15 nap a műtétig, az a helyzet, hogy kezdek ráparázni, pedig nem kéne, elvégre is nem nagy dolog(fémkivétel).
-
concret_hp
addikt
üdv!
Hemiparesis nevű betegségről hol találhatnék bővebb infót? elősorban az érdekelne hogy idővel romolhat-e a beteg állapota vagy általában stabil-e vagy ilyesmi, mellékbetegségei szoktak-e lenni vagy ilyesmi?
wikipedia , de ebből sok mindent nem tudtam meg.gondolom nem sok ph-s tud válaszolni ilyesmikre, de hátha
-
copin
őstag
Miért van az, hogy ha futok alig izzadok, viszont ha már rendesen bemelegedtem és megállok pihenni, iszonyúan elkezdek izzadni és nagyon forrónak érzem magam.
-
Drizzt
nagyúr
Az izomzat férfiaknál mikorra éri el azt az állapotot, amikor már nagyjából úgy marad, amilyen állapotban éppen van? Ha jól emlékszem beszélt nekem anno valaki valamilyen 22-23 éves korról, ez mennyire igaz?
-
copin
őstag
Elég kemény hőgörcs kapott el tegnap reggel. Iszonyatosan fájt a lábam és minden mozdulattal csak rosszabb lett. Egy kicsit megijedtem, mert mindenhova gyalog megyek és ilyen lábbal nem jutnék messzire. Szerencsére a nap végén már alig érezhető a fájdalom.
Tanulság: Ha sokat vagy a szabadban akkor ne csak vizet, de a sót is pótold étel formájában a nagy melegben. Én soha nem sózok meg külön semmit, de van amikor szükség van rá.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #851 üzenetére
Up!
bevettem egy aspirin c-t gyulladás ellen ,mintha enyhülne a dolog,most ráállok az aszpirinkúrára.
Amugy ma mintha jobb oldalra húzódott volna a fájdalom,balról egészen elmúlt...hmm nem értem. -
adnoctum18
senior tag
Üdv!
Kb fél éve elég tompa fájdalmat érzek a bal oldalamon alul a medence és a gerinc találkozásánál kb és ez az egész bal lábamra lesugárzik.
Nem tudom mi lehet,sajgó fájdalom,van,mikor enyhül és alig érezni és kb ahogy fentebb is írtam fél éve vagy még régebbóta van.
Vesekőre gyanakodtam,csak ahhoz elég hosszú ideje fennáll a dolog és semmilyen homokot vagy vért nem találtam a vizeletemben.
Esetleg valamilyen gyulladás okozhatja? Megfigyeltem,hogy néha hidegrázással is párosul rövid ideig.
Tippeket várok a szakértőktől!
Előre is köszönöm!
adnoctum
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest