Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
szaboakos88
üzenetére
Vicc, mást nem is veszek itt...
Mókolni kellett az eredeti játékkal, hogy elinduljon...Neten találtam a megoldást. EA fórumon. Törölni kell a "C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License" tartalmát. És láss csodát, a játék hajlandó volt elindulni...
Már azon voltam, hogy megyek refundot kérni...
-
Jól kezdődik az ismerkedés az Originnel. A virágbolti Crysis 3 simán elindult, futott is verhy high beállításon szépen, az eredeti meg se mukkan. Pár másodpercig megjelenik a feladatkezelőben a folyamat, kb. 150 mega memóriát kér, majd eltűnik, se hiba, semmi.
-
válasz
szaboakos88
üzenetére
Én viszont PP-vel nem tudtam fizetni. 1 perc után visszadobott. MasterCard-ot elfogadta.
Viszont levont 1 forintot valamiért. Ez olyan, mint a PP, mikor kártyát babrálsz, hogy zárolják? -
Az Origin ugyanúgy működik, mint a Steam? Tehát amit a Store-ból megveszek, azt akkor töltöm le, amikor akarom? A Sima Crysis 3 érdekelne (ahogy néztem, a Hunter és Deluxe nem sokat ad hozzá a második részen kívül) amúgy. Kérdés, hogy egyáltalán meg tudom-e majd venni, mert nekem is MasterCard kártyám van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Robotporszívók
- Linux haladóknak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Tesla topik
- További aktív témák...
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest