Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Kenyér
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
batman91
üzenetére
Hidd el én is erre gondoltam először, de elsőre még nem tudtam belépni egyikbe se.
Aztán kerestem rá a mentett bejelentkezésekre és kidobta azt ami az újabb és nincs rajta semmi.
De ezután már csak másnap jutott eszembe ismét megpróbálni a régi emailt a már biztos jelszóval ami a másik Originhez is van...
Köszi
-
Kiskokó
veterán
válasz
batman91
üzenetére
Köszi
Képzeld megoldódott, és mondhatnám, hogy milyen bárgyú fa.. voltam, mert én hülye rossz Origin fiókba léptem be.
Csak nem ilyen egyszerű, mivel nem emlékszem mikor lett 2 fiókom. De kipróbáltam a nagyon régí emailcímemmel is (az üres fiók volt mentve böngészöben is másik emaillel)
és azon volt.
Érdekes.
Köszi
-
Kiskokó
veterán
Helló
Segítsetek kérlek.
Régről van egy Fifa 16-om PC-re.
De kb 3 éve el se volt indítva.
Most viszont indítanám, jön az origin. Belépek az Originbe a felhasználómmal (amin semmi más játék nem volt) Bejelentkezés után viszont tök üres a Fifa 16 sehol.
Na jó gondoltam én, majd hozzá adom és Rajt! Aha... kéri a kódot amit ha beírok neki akkor kiírja, hogy ezt a kódot már használják.Namármost régen olvastam már erről, hogy egy cd key-t 4-5x lehet felhasználni és előtte "érvényteleníteni" kell a kódot és utána enged csak. (talán steammel kapcsolatban olvastam erről)
Na de ilyet nem találok az Originben. Illetve alapból nem értem,hogy egy megvett játék, hogy tűnik el az origin fiókomból.Erre valami megoldást tudnátok?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hardcore café
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Witcher topik
- Warhammer 40.000