Hirdetés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Jó legyen neked igazad, a legutolsó frissítés március 3.-án volt! De ennek a 2. maximum a 3. frissítésben benne kellett volna lennie. Programozói szempontból 0 feladat egy objektumon a Hide tulajdonságot elérhetővé tenni a felhasználó számára. Ez azért ne tartson már hónapokig, évekig!
A listázási anomáliákon kívül - amit egyébként szintén alpszolgáltatásnak tartok, nem extra feautenek - még az zavar, hogy az EA által készített programokhoz nem tudja telepítéskor automatikusan beírni az aktivációs kódot. Jó, a régi programok nincsenek felkészítve, de azért a Shift 2-től csak elvártam volna ezt. Tényleg csak a Steamre tudok hivatkozni. Ott fut a kliens program, és majd lekérdezi a központi géptől, hogy jogosult vagyok-e futtatni az adott játékot. Ennyi.
Közösségi funkciók kipróbálásába még bele sem kezdtem, nem is nagyon igyekszem rábeszélni az barátaimat, hogy jöjjenek át a Steamről. Amíg a fenti alapszolgáltatások sem működnek, addig minek?!
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Építő/felújító topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Vezetékes FEJhallgatók
- Viccrovat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest