Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Köszönöm a válaszokat, és Csabának is!

Írtam nekik röviden, de csak az email címről tudtam, mert ugye most én sem tudok belépni az Originbe/EA-ba. Közöltem, hogy egy tolvajjal van dolguk, nálam 4 játék van. Azt is közöltem, hogy azért szakadt meg a kapcsolat, mert nálunk fel lett függesztve a fiók 24 órára. Azt is közöltem, hogy akár el is kaphatnák.
Mondjuk mostanra eléggé felforrt az agyvizem, nem tudom, hol van az EA hazai központja, de szerintem teszek náluk egy látogatást a játékokkal a kezemben. Helyben utánajárhatnak mindennek, és vissza is adhatják az árukat. Mert már ez jön, és nem érdekel semmilyen apró betűs rész, maximum lesz belőle szép újságcikk, meg tévé riport...
Aztán amelyik megy Steam-ről, azt megveszem, a többit meg leszedem, és nem leszek ideges.Szánalom az egész, elcseszik a szabadidőmet...
A fiam is kellően el van keseredve, és most azt hallgatom, hogy mennyivel jobb lett volna torrentről leszedni ezeket, minek költötte el rá a spórolt pénzét...
Tessék...
Ma már nem tudom hívni a hazai supportot, már nem veszik fel, pedig este 9-ig vannak az automata szerint.
Holnap reggel 9-kor megindulok, egy rakás telefonszámlát képeztek már nekem, és nem tudom hol a vége...Fotókat meg nem küldök, mert ki tudja, hogy kinek küldöm??? Most már semmiben sem vagyok biztos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest