Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Valószínűleg igen. A Vega még többet zabál, mint a Fury, pedig már azt a kártyát se tudta normálisan lehűteni az a kis hűtő.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Geri Bátyó: így van!
Chaser: lehet igazad lesz, de én azért még reménykedek. Pont ez miatt agyalok, mert VGA cserén gondolkoztam, hogy kihagyom ezt a szériát (nem férne el egy nagyobb/komolyabb VGA, a baszó, de öregecske HAF932-es házamban.....
házcsere pedig szóba se jöhet) -
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Nem Vega Nano volt az, hanem Fury Nano. A Vega Nano az "never released".És a hűtését hallottad annak? Úgy visított rajta az az egy szem kis venti, hogy alig lehetett elviselni. Én teszteltem a legutóbbi cikkemben, és nem volt túl pozitív az élmény

-
Chaser
legenda
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
szerintem az látszik, hogy szépet lépett előre az nv teljesítmény/fogyasztás mutatóban, csak sajnos nem "gyárilag"
merugye' verseny van erősen
de ha egy 4090 beéri 300w-tal is miközben 4-5%-ot veszít a teljesítményből, az elég szép - csak ugye ezt gyárilag nem lépik meg, filóztunk már erről másik topikban, több oka is van/lehet -
megnézném 200-250w-tal, gyanítom még utóbbival is verné az előd 3090-et simán, de lehet 200-ból is megcsinálná - na azt nem lehetett ennyire visszafogni -
de ugye nem nézem mer' nincs :d
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
házcsere pedig szóba se jöhet)