- Megoldások IBS/IBD-re
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Itt az új LOGOUT!
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Internet fejlesztés országosan!
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panthera
őstag
Köszönöm a tippet, azzal a flow éppen át tud küldeni egy linket, de szinkronizálni ez se akar. Még a beta verzióból se, nemhogy a(z egyébként friss) élesből. Pedig be van állítva a két faktoros azonosítás (fel is húztam rajta magam, marhára nem logikus). Még sorolhatnám, de inkább hagyjuk...
#29131 tordaitibi
Vicc az egész. Manapság létezik olyan böngésző amit nem cs... el egyre jobban a frissítésekkel? Néha olyan az érzésem, hogy ezt direkt csinálják. -
Panthera
őstag
Üdv!
Az mitől lehet, hogy nem tudom csatlakoztatni a mobilomat a flow-hoz? Bejelentkezek a telefonon, bekapcsolom a szinkront, erre mindig írja, hogy lépjek be.
Ha a PC-n megjelenítem a QR kódot, a telefonnal "sikerül" párosítani, ugyanazt a kódot írja ki, de nem jelenik meg az eszközök között.
A könyvjelzőket szeretném szinkronizálni a gépre, hogy legyen egy mentés a telefonról. Ha egy szűz operával akarok indulni a telefonon és letörlöm, akkor előtte a gyorshívókat át kellene húznom a PC-re vagy a szinkron miatt megmaradnának a felhőben, ahonnan vissza lehet tenni őket?Köszönöm.
-
Panthera
őstag
válasz FoxiestFox #28765 üzenetére
Elnézést, sima opera, csak mobilon.
A hírekkel nincs bajom, tudom hogy lehet szabályozni.
Ilyen szponzoráltra gondolok pl. :[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
Üdv
Opera mobilon hogyan lehet tiltani konkrét reklámokat, amelyek a gyorshívó vagy oldalak alatt jelennek meg? Mivel nagyon sok a reklám szolgáltató, nem tudom melyiket kellene tiltani. A konkrét reklámot lehet valahogy?
-
Panthera
őstag
Üdv!
Meg tudnátok mondani, hogyan lehet szinkronizált könyvjelzőket átrakni másik eszközre? Látom a telefonon a PC-s mappákat, de szeretném őket egyből a telefon gyorshívók közt látni. A könyvjelzők mappákba vannak egyébként csoportosítva. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
-
Panthera
őstag
válasz M_AND_Ms #26416 üzenetére
Meg is bántam a frissítést. Már unalmas, hogy ha androidon valamilyen alkalmazást frissíteni akarok, előtte biztonsági mentést kell készíteni, mivel ötven százalékban elrontanak valamit.
Opera alatt esetleg van lehetőség finomhangolásra a Firefoxos about:config mintájára?
[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
Üdv!
Frissítettem az Androidos Operát és eltűnt a görgetésnél megjelenő nyíl, ami az oldal aljára vagy tetejére dob. Vissza lehet azt tenni? Köszönöm!
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Írtam az android topicba is, de most vettem észre, hogy ide kellett volna.
Pár hete azt csinálja a tabletemen az opera, hogy random lefagy, majd újraindul böngészés közben. Néha az egész tablet is újraindul. Ha újra megnyitom az operát, akkor a nyitott tabokat visszakapom. Fél éve legalább az operát használom, eddig semmi gond nem volt vele.
Újratelepíteném, de hogyan lehet lementeni a könyvjelzőket és beállításokat? Elég lenne egy link is, ha van erről leírás valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Warhammer 40.000
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest