Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Átlehet tenni a 8.5 könyvjelzőit vagy a tárolt jelszavait a 10b1-be?
Nézegettem de már a filenevek is másak mint a régiben. Esetleg a látogatott oldalakat is? Mert teljesen átállnák rá. Sokkal jobb mint a többi.[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
Volt az Operának egy olyan tulajdonsága vhol be lehetett kapcsolni azt, hogy
ne a tálcára csukja le magát hanem az óra mellé. Én ezt nemtalálom meg
most seholse, lehet hgoy kivették? Rendszerem (w7 64bájt )Mostani verzión b1733.
Köcce a helpet.
-
Mtbsrác
senior tag
Köszi!
-
Mtbsrác
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy van ill már csak volt 1-2 olyan forum ami ezzel a forum motorral ment:
Invision Power Board v1.3.1 Final 2003Nos ezek a forumok a 9-es verziótól felfele (most 10.10 Beta 1830 van)
és az a tünetegyüttes hogy jobbról ballra mozog az egész forum. Érdekes nem
minden oldalon csinálja amin ez fut.
Ez hogy lehet vagy hogy lehet megállítani? -
Mtbsrác
senior tag
Miért néz ki sokszor így a HardverApro.hu? De csak ez innét. PH IT cafe etcetc.
mindig bejön rendesen.Jó sokszor ráfrissítek mire normálisan beadja az oldalt,
de utána míg rajtavagyok addig meg rendesen működik. Ismételt szórakozása
a böngésző újraindítása után szok előjönni. Párszor a yoube is ugyanígy
szétcsúszik utána meg jó a következő indításkor. Ezt kb a 10.1 után vettem észre. Másik oldalaknál nemvettem észre ilyen hibát!!!!Ha volt már akkor bocs a kereső semmit se adott rá.
[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
Kereső nemadott értelmi választ.
Hogyan ill. hol lehet kikapcsolni az opera auto frissítését, 10.5-től felfele?
Akarja a franc az újabbakat használni
Google-vel se találtam érdemi infót róla. -
Mtbsrác
senior tag
Miért ilyen állandóan nekem a hardverapro.hu oldal?
Nagyba:[link]
Csak ez és semmi más, ill. néha a jútúb is szétcsűszik de az ritkán!
Mielőtt jönne hogy másik oprendszeren is ilyen a válaszom IGEN!
De csak opera alatt. 10.10 is ilyen 10.53 is és a 10.60 is. Nem
ua. a rendszeren tesztelve. Többi böngésző OK![ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
Én kiakarom kapcsolni a frissítést és nemakarom telepíteni a 11.50-ost mert nincs rajta ez a nyíl ami engen rohadtul idegesít. Képen mellékeltem hogy mire gondolok.
EZT mert ez alapból nincs ugye rajta.
Ill hol lehet kikapcsolni a frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
Mostmár csak a frissítést kellene kilőnöm.
Átírtam a configban a címet is hogy honnét próbálja leszedni a frissítést (hülyeséget írtam be neki), de csakazért is akarja frissíteni magát. Valahogy egyáltalán nemtetszik a 11.50 és viszatettem a 11.10-et De csak erőlteti a frissítést. Mit töröljek még ki és mit állítsak még be.[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
Linuxra ennyire csesznek az operások hogy ki se adnak rá már egy jóideje frissítést? Amint látom Win-be már huszonakárhányas verziónál tartanak Linuxnál még csak 12.16-nál. Vki tudja esetleg miért nem frissítenek linuxra?
Ha így állnak hozzá csak gratulálni tudok a hozzáállásukhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
LonGleY, dqdb
Az ftp részt én meg se néztem, ill el is felejtettem hogy onnét külön lelehet szedni. Még1x[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
Az új operában belehet állítani hogy a fül sáv alul legyen és ne felül? (linux verzió)
Ill a bookmark és a jelszavak berakhatók a régebbi operákból. Most akarom újrahúzni a linuxot és feltenni rá a legujabb opit, mivel a mostani 1x verzió már érdekes dolgokat művel.[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
válasz Rimuru #24585 üzenetére
Megpróbálom de hogy fogom neki beállítani hogy ott keresse a dolgokat? Gondolom oda bemásolom csak majd. Nomeg a könyvjelzőt itt már html file-ként keresi ill a ként kéne betenni, de a régiben ugye vmi .adr kiterjesztésü file volt. Még egy dolog amire figyelmes lettem: mindig mindent el kell kezdenem beírni(webcím) hogy betöltse! Ez eddig oké de régi operákban volt egy kis lefele mutató nyíl amit ha megnyomtam legördültek az addig megnyitott címek, vagy az ALT+Lefele nyíl megnyomásával is legördült. Na itt ilyen az nincsen
[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
Linux Mint-ben hova teszi az eddig eltárolt jelszavakat? Régi operában a wand.dat file-ban volt de itt halvány lila lökköm sincs hova teszi.
-
Mtbsrác
senior tag
-
Mtbsrác
senior tag
Erre még mindig várnám a választ
Linux Mint-ben hova teszi az eddig eltárolt jelszavakat 2x.x verziók? Régi operában a wand.dat file-ban volt de itt halvány lila lökköm sincs hova teszi.
[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
Látom van szopóka az opera 32 jelszó kimentésével. Van már rá esetleg valami módszer, hogy kimentsem a jelszavaimat például? Igaz linux mint alatt vagyok. Thx a helpet. Ill hogy tudom kimenteni a könyvjelzőimet. Mert az se engedi ez a ganyé magyarán.
[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
Ezeket a wallet-es KWallet, Seahorse nemértem, ezek micsodák? Szerencsére a fejlesztői verziót használtam és itt már tényleg engedte szinkronizálni az összes kellő adatot amire szügségem volt. Most újraraktam a rendszert és vissza is szinkronizálta az összes jelszavam ami volt. Ellenben meglesem amit írtál is és köszöntem a segítséged
[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
Linux Mint-ben a 32-es beta operában hol tudom azt beállítani, hogy mit csináljon egy adott tipusu file rákattintásakor? Régi operákban megkérdezte mindig és be is lehetett állítani. Megnyissa mentse vagy beállíthatok neki külön programot amivel elindítsa azonnal/mentse. De még a beállításokban se találtam semmit e tekintetben.
[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
Tudnátok olyan kiegészítőt ajánlani amivel kimondott weboldalakat lehet blokkolni? Értem ezalatt hogy meg se nyissa a böngésző, ha egy másik oldal felakarná nyitni. Böngészőbe is beraktam, hogy ne nyissa meg de hiába.
Ja és Linux Mint-et használok.
[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
Hol tudom bekapcsolni hogy a flash videókat lejátsza? Van amit lejátszik és van amire ezt írja ki:
This video requires Flash player to be enabled so it can not be reproduced now. linux mint-et használok és ez a 49-es verzióval jött elő. Legfrissebb adobe van rajta. Eddig egy nemtudom melyik játék oldalnál írta azt ki hogy engedélyezem-e vagy sem a flash videokat azon az oldalon.Beállításnál csak ennyi van a flash-re:
Flash:
- Kérdezzen rá, mielőtt engedélyezi Flash futtatását a webhelyek számára (javasolt)
- A webhelyek Flash-futtatásának blokkolása
és a kivételek hozzáadása és ennyi. -
Mtbsrác
senior tag
Ha jól látom akkor nem lehet proxy szervert állítani az operában? Linuxos verzió de akkor sztem a winesben sem lehet akkor. Elég szégyen hogy ilyez már nemtud. Pedig jólenne ha tudná, de lehet tudja csak én nem. Van 1-2 zene amit csak külföldi oldalnak engedi lejátszani, bizonyos számokat.
[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
Opera jelszavakat ki lehet szedni valahogy akár linux-on is? Csak nekem nem működne az a kiszedő progi.
-
Mtbsrác
senior tag
Nos, miután beadom neki a login-os file-t ugye ott kiírkálja azt a sok valamit, utána átugrok az Execute SQL fülre. Miután beírtam rányomok a play szerü kis gombra, ott pedig ez fogad. (KÉP ez) 0 rows returned in 0ms from: SELECT origin_url, CAST(password_value AS text) FROM logins; Én nemértek hozzá de lehet nem tudja kiolvasni belőle a tartalmat?
Amúgy amit írtál oldal az nem jön be időtúllépési hibával.
[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
-
Mtbsrác
senior tag
Üdv!
Hogy lehet beállítani ezt a gyönyörűséget hogyha nincs nyitva ablak akkor teljes képpel induljon, s ne csak a monitor közepén fél képernyővel? (Stable, developer, beta is ugyan azt csinálja, rendszer pedig linux.) Akkor indul el teljes képpel ha van nyitva vmi ablak, ha nincs nem indul el úgy.
-
Mtbsrác
senior tag
válasz tordaitibi #28376 üzenetére
Megtaláltam közben én is. Nekem ez lett a jó megoldás. Lehet a többi operában is működik. Indító parancsikonban ezt kellett a végére írni hogy parancssor --start-maximized és működik végre.
[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
Nem már itt sem működik a --help dolog.
Hogy lehet megcsinálni azt ha belépek egy oldalra ahol user/pass van és copy/paste módszerrel lépnék be, akkor megálljon a kijelölés a :-nál és ne jelölgesse ki az egészet? De ha a felh jelszó utolsó karaktere szám vagy a jelszó első karaktere az akkor megáll a : előtt. Azért nem mentem el mert mindig új passt kapunk így nincs értelme. Talán 2 éve csinálja és idegesítő mert addig jó volt Bocs a zagyvaságért de lehet van rá megoldás.
FF-ben mindig megáll a :-nál de ebben a büngészőben jelenik meg minden ahol kell.
A képek csak példák!!!!!!!!!
Itt megáll a :-nál -
Mtbsrác
senior tag
válasz MaXX81 #28652 üzenetére
Nekem egy kicsi problémám van hogy így indul el az opera. Olyan mintha állandóan f11 full screenel indulna de csak nincs a jobb felső sarokban a 3 kis ikonka. Asztalra, teljeskép, bezár gombok. Ezek is azután jelennek meg ha 2x meg nyomom az f11-et. Idegesítő és mindegyik opera ezt csinálja frissítés után is. Régi verzióval is és totál uninstallal is ha vissza rakok akár egy másik verziót. Ha nincs nyitva semmilyen ablak csak a gyorsindítókat látom akkor rendesen indul, de mihelyst akármilyen oldal nyitvavan ilyen. Nincs spec indító parancs megadva.
-
Mtbsrác
senior tag
Nem találtam rá megoldást itt a forumon se, hogy lehet azt a kis legördülő menüt vissza kapcsolni a jobb oldali 4 ikon mellé ami a: "Az utoljára bezárt ablakok"-at tartalmaza? 68 vagy 69-től felfele már nincs ott, csak ha elkezdem nyomkodni a ctrl+shift-t -t. Elég lassú és unszinpatikus hogy nincs már ott.
-
Mtbsrác
senior tag
Üdv!
Kérdésem volna hogy, egy új Fjűcsör az operától a Linuxos (mint) 91.0.4516.x, beta, developer vagy a stable verziótól felfele miért nem tölti be a gmail levelező oldalát ? Semmit se csinál csak pörög az a kis izé a címsorban vagy mi a neve és kész. Új rendszer telepítése után is ez a probléma fogad mindegyik tipussal/verzióval. De ha az ez előtti verzióra vissza teszem onnét van ismét. -
Mtbsrác
senior tag
Hali!
Nem akarja lemagyarítani magát az opera beta. Hiába állítom be hogy ez legyen a főfőfőfő de nem csinálja meg. 93.0.4585.3 a ver és linux mint a sys. Vagy ha más nemjön össze egy régi verziót leszedek és azt magyarítom le onnét már talán frissül magyarul is.
-
Mtbsrác
senior tag
-
Mtbsrác
senior tag
Feltettem egy régebbi 8x verzióta abban van magyarítási lehetőség, majd vissza tettem a legfrissebbet és magyarítva maradt így .
-
Mtbsrác
senior tag
Egy olyan kérdésem volna hogy vissza lehet varázsolni ezt a gombot?
Eddig 9x verziót használtam azokon ott volt majd, kiváncsiságból frissítettem és eltünt már a szár sokadik verzióban. -
Mtbsrác
senior tag
válasz Sweet Lou 6 #29576 üzenetére
Köszi vissza rakom akkor azt a verziót amelyikben még benne volt.
kazsamerlaca: így szoktam és szerettem meg Elárulnád hogy hívod elő bal oldalról ami nincs ott?
-
Mtbsrác
senior tag
103.0.4928.16 stabil nincs ott
104.0.4944.3 beta nincs ott
Sys Linux Mint 20.1, majd nézek olyan verziót ahol ott van.[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
Köszi a kimerítő válaszod!
Őszintén bevallom sose nézegettem a most általad linkelt oldalt mivel azt se tudtam hogy létezik. Én egy sima 1.0-ás user vagyok aki csak használja, és az a gomb számomra fontos az elrendezéseim miatt. Így nagyon gyorsan tudok váltogatni az oldalak között. Eddig 97.xxx valamit használtam és utána frissítettem őket, de vissza megyek addig amikor még van. Biztonság ide vagy oda nem járok olyan helyeken.
Írok nekik talán elolvassák az imám és vissza teszik majd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest