-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisi
aktív tag
Azok a beállítások ki vannak kapcsolva.
Amit nem vettem észre : van fent egy adguard hirdetésblokkoló, amit nem tettem fel, legalábbis nem emlékszem ilyenre... Annál, a szűrők - hirdetésblokkolás opció megoldotta a problémát.
Stoptábla párti voltam, bár a legutolsó win installnál nem került fel...Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
kisi
aktív tag
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám a hirdetésblokkolóval, úgy tűnik, valamiért nem szeretné, hogy youtube videókat tudjak nézni
Hiába kapcsolom ki jobb fent az adatvédelem fülön, a youtube letiltja a lejátszást, a hirdetésblokkolók sértik a Yt. ÁSzF-et szöveggel...
A youtube-ra be vagyok jelentkezve, és music előfizetés van, tehát elvileg reklámosan kellene mennie a szolgáltatásnak..
Más gépen, ugyanezzel az accounttal megy opera alatt, és más böngészőből is,
Ezen a gépen Opera alatt nem, más böngészőből megy.Az opera verziója valami xxxx48 ... volt... amikor a névjegyre kattintottam, frissítés volt, gondolom, miért ne, szóval már 103.0.4928.26.
Viszont a hiba maradt, ugyanúgy nem engedi a lejátszást.
Az adatvédelemben a reklámok engedélyezve, Nyomkövetők engedélyezve, az elfogadható reklámok gomb meg mindkét állásban is kipróbálva, egyikben sem működik.
Screenshot. -
kisi
aktív tag
Sziasztok!
A következő problémával fordulnék hozzátok:
Hardverváltás miatt ujratelepítettem a gépemet, ezért lementettem az opera egész tartalmát a roaming könyvtárból.
Most próbálnám visszamásolni, a bookmark, és a logindata az, ami vissza lett másolva eddig, de nem tűnik 100%-nak az eredmény.
A bookmarks-ok meg vannak, azzal nincs gond, de azokon az oldalakon, ahol login kell, a jelszókezelés nem igazán akar működni, a felhasználót felajánlja, de a jelszót nem.
Továbbá szeretném visszarakni a lapokon pár sorban lévő gyorshívókat (csempék) vagy hogy is hívják őket..
Milyen fájlokat kellene visszamásolnom? -
kisi
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, végül csak sikerült működésre bírni.
Oeraprefs.ini törlése, sütik, és tárhely kombinációja végül megoldotta a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
kisi
aktív tag
Sajnos az operaprefs.ini törlése nem jelentett megoldást a problémára, viszont a portable 12.16 megjeleníti a prohardver.hu-t
Kieg/stb egyedül az avast modulja van, megpróbáltam letiltani, de úgy is csak üres oldal az eredmény.
A hibakonzolt is ugyanúgy teleszórja a sárga háromszögekkel. -
kisi
aktív tag
Szia!
Iszonyat sok meló, pár napja jöttünk vissza Frankfurtból, 6.án megyünk Hannoverbe. Hannover alatt Google építés- szóval 2 oda vissza út lesz külföld az építés- bontás közt. A többit privátban, nemsokára.
Nincs nagyon belakva, egy-két dologtól eltekintve alapbeállítások. Mentek, aztán törlök, meglátjuk, mit mond rá.
Sk8erPete: Widget, kiegészítő nem fut, ilyen téren az alap dolgok vannak csak.
[ Szerkesztve ]
-
kisi
aktív tag
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám az Opera 12.16 böngészővel, és ez már nem a legelső eset. Legutóbb csak a böngésző újratelepítése oldotta meg.
Ha a Prohardver.hu-t meg akarom nyitni , némi töltögetés után (40~100kilobite környéke) egy pillanatra felvillan az oldal képe, majd egy üres lapot mutat.
A sütiket, gyorsítótárat töröltem, a személyes adatok törlése szintén megtörtént. Itt csak a jelszókezelő, a postafiók, illetve a Delete settings all data c. pont nincs kipipálva.A hibakonzolt megnyitva kb 20 figyelmeztetés van bene, hasonló szöveggel.
[2013.10.31. 20:38:46] JavaScript - widget://wuid-4f571191-097a-0d1f-05ae-55200dd7b781/background.html
Event thread: focus
Update!!!Szerintetek valahogy működésre lehetne bírni az Operát, vagy újra kell raknom?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Mini-ITX
- Facebook és Messenger
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest