- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #29848 üzenetére
Van egy jó hírem: nem.
Majd két verzió múlva a opera://flags/#tab-art címen tudod megtenni (jelenleg csak a fejlesztői változatban létezik), nem olyan sok az, csak röpke másfél-két hónap, hátha addig rájössz, hogy születésed óta erre a feature-re vágytál, csak nem tudtad. /s
Mint az összes világmegváltónak szánt feature-t, ezt is sikerült kikapcsolhatatlanul bevezetni, ráadásul ez egyszerre érkezett az összes változatban, hogy még visszajelzés se legyen a nyilvánvalóról, azaz hogy mekkora egy hülye ötletet sikerült kitalálniuk megint. Úgy tűnik, most leszálltak egy kis időre a gyorshívóról, és érdemi fejlesztés helyett a másik kedvencüket, a füleket próbálják meg megújítani (=elrontani).
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz Cr00py #29470 üzenetére
Pont erre találták ki:
"gyorshívókat, jelszavakat, ilyeneket mentse el."
Nekem sem kapcsolódik ki sosem, folyamatosan be van kapcsolva.
Apple terméken is opera a legjobb, safari gáz.
És az apple terméke is PCSaját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
-
nagyúr
válasz Cr00py #29467 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyesmit, igaz, én nem szinkronizálok adatokat, mert csak a PC-n használom az Operát, ezért a szinkron aktív, de az az opció van bejelölve, amit te is írtál, hogy "Ne szinkronizálja az adatokat".
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #29394 üzenetére
Vivaldi.
Az elmúlt évek tapasztalata alapján amikor Operában a gyorshívó konfigurálhatósága kezd használható szintet elérni, akkor valakinek támad egy zseniális ötlete, hogy megújítsák, és hónapokra használhatatlan lesz ismét.
-
zseko
veterán
válasz Cr00py #29325 üzenetére
Nálam videóval eddig nem, de weboldalakkal csinál hasonlót. Betölti, mert fel-fel villannak részletek, meg néhol akad valami színes 'maszatfolt', az egeret mozgatva is látni mikor az egérmutató átvált a link fölött, de amúgy semmit nem látni a weboldalból egy fehér felületen kívül. Egy másik munkafelületen megnyitva általában bejön rendesen az oldal, de legtöbbször csak a böngésző restart a megoldás.
HR24.hu
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz Cr00py #29261 üzenetére
Barom jó ez a "Lucid mode", kipróbáltam. Nem is tudtam, hogy van
FElugró buborék? Nálam nincs olyan.[ Szerkesztve ]
Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
-
Enton
addikt
válasz Cr00py #29252 üzenetére
Valaki kikattintotta, remélhetőleg javítják. Ha nem tudnál nélküle élni ezt a bővítményt javasolták opera forumon:
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Habugi
addikt
válasz Cr00py #29184 üzenetére
Szóval.., gondoltam rákérdezek itt a topicjában de látom nem csak engem tett tönkre.
Évek óta használom az Operát, nálam is több boomark mappa van, szintén egyenként 100+ boomarkkal.
Eddig úgy működött, h amint hozzáadtam egy boomarkot valamelyik mappához, azt a mappát megnyitva az utolsóként hozzáadott boomark mindig legfelülre került (kvázi időrendben, így remekül átlátható volt és maradt).Most valami retardált eszement állat kitalálta h ezek legalulra kerüljenek, ezúton is gratulálok neki. Tépem tőle a hajam, találtam egy opciót h abc szerint rendezze, gondoltam benyomom és ha megvan akkor a funkció helyét átveszi a dátumos rendezés, amire ismét rá tudok majd nyomni. Természetesen ez nem történt meg mert a kotonszökevény ehhez is hozzáérhetett, mivel ha egyszer rányomtam az abc-s rendezésre, jelen állás szerint még az előző, minden legalulra kerül tragikomédiára sem tudom visszaállítani.
Ha esetleg neked vagy bárki másnak a jövőben tippje vagy idevonatkozó megoldása lenne erre az IQ és programozástechnikai köpedelemre, a visszafordítására, az évek óta működő állapot visszaállítására, kérlek ne tartsátok magatokban.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #29186 üzenetére
A könyvjelző nevét tudod szerkeszteni, tegyél bele olyan keresőszavakat, amelyeket beírva egyértelműen kidobja majd a címsorban. Ha túl általános a könyvjelző neve, akkor szoktam így tagelni, hogy megtaláljam (egyetlen mappába kerül nálam minden kategorizálás nélkül és hierarchia nélkül, kizárólag a keresőre építek).
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #29184 üzenetére
Kézzel át tudod rendezni a sorrendet, valamint ábécésorrendbe tudod rendezni a könyvjelzőket.
A leggyorsabb megoldás szerintem az, hogy a címsorban elkezded írni a könyvjelző nevének első pár karakterét, így nem kell mappákban turkálni.
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #29093 üzenetére
Továbbra is ki lehet választani a képet. Alapból a csempe stílust erőlteti, de a kép melletti < és > gombokkal tudsz navigálni a csempe, az oldalon lévő képek és egy oldal kicsinyített képe között (ez utóbbihoz áldalában balra érdemes elindulni, mert úgy kevesebb kattintás).
-
félisten
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #28923 üzenetére
Ez már korábbi verziókban is jelen volt (73-ban biztosan), csak bármiféle UI és értesítés nélkül kikapcsolhatatlanul, onnan lehetett észrevenni, hogy egy pár órája használt fülre visszamentél és újratöltötte. A 74-ben lett UI és kapcsoló, ez utóbbi egyszerűen nem működik, akármit is, teszel bekapcsolva marad, a 75-ben kerül majd biztosan kijavításra (mert ugyebár muszáj ismert bugokkal együtt kiadni a stabil változatot ).
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #28866 üzenetére
Ennyire agresszíven nem jelentkezik nálam, de néha újratölt füleket egy ideje. Ez akkor idegesítő, ha egy félbehagyott videóról van szó, ami újraindul. Ami jó hír, hogy 2 hónap múlva sem fog megjavulni, ennyivel jár a mostani fejlesztői build az éles előtt, és pár perce produkálta legutoljára.
-
félisten
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #28735 üzenetére
A stabil vonalról nem tudok nyilatkozni, de a fejlesztői csatorna 3-4 hete eléggé omlósnak nevezhető, például a sok lenyomásos Ctrl+Tab-nál szeret magába roskadni, a mostani hibajavításaikat nézve az simán eljuthatott oda is sajnos
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #28673 üzenetére
Az Opera névjegye alatt találod a két mappát, ahol a profilt tárolja. Kilépés után a Local mappát gyaluld üresre, a Roaming mappáról készíts másolatot, és azt is gyaluld üresre. Indítsd el az Operát, majd lépj ki. Ezután a Bookmarks, BookmarksExtras, Login Data és Login Data-journal fájlokat másold vissza felülírva az Opera által létrehozott üres fájlokat, és indítsd el ismét az Operát, így a könyvjelzőid és jelszavaid megmaradnak.
-
Cr00py
senior tag
válasz Cr00py #28451 üzenetére
Sajnos így is sikerült "reprodukálni" a "hibát". Alapvetően opera fiókkal használom, az syncel mindent, de kipróbáltam profil belépés nélkül is.
Ami még egy kis érdekesség: Régebbi verziók esetén nem jött elő. Egész pontosan ez az utolsó " még működő" verzió, amnél kb 2 óra intenzív használat mellett sem futottam bele a korábban említett érdekességbe. : 62.0.3331.18
Az ez után kiadott verziókban nálam jelentkezett a hiba, ~10 percen belül, bejelentkezett fiókkal, és nélküle is.
Olvastam a changelogokat, ehez kapcsolódó változtatásokat nem találtam, ami esetleg közrejátszhatna benne. Sőt.. Mr Google sem talált még csak hasonlót sem ( gondoltam hátha járt már így valaki, (de ezek szerint totál egyedi eset , avagy nem jelentették. ) Talán köze lehet egy windows frissítéshez?
Jelenleg az elérhető legfrissebb 1903 win10 pro-t használom. 18362.267
Annyira nem nagy gond ez, nincs több 100 könyvjelzőm itt, hátha majd magától megjavul, mint korábban is történt az ilyen furcsaságokkal.
A biztonság kedvéért küldtem nekik egy bug reportot.
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #28449 üzenetére
Furcsa hiba, ilyennel még nem találkoztam. Magától visszakapcsolódó sidebarral igen, valamint üres letöltéslistával igen, de ezzel nem.
Szokásos kör: telepíts egy hordozható változatot, másold be a könyvjelzőidet, és használd azt egy kicsit, hogy ott is jelentkezik-e a hiba. Ha igen, akkor passz, ha nem, akkor egy adatmentéssel/visszaállítással összekötött profiltörlés segíthet.
-
FoLey-v
addikt
válasz Cr00py #28437 üzenetére
Nemrég kezdtem el kipróbálni,de eddig tetszik és az átszabhatóssága is. A sebesség terén meggyőző,de Bravehez(őt is most próbálom ki) képest lehetlenyivel lassabb,de picivel többet is eszik.
Ami hiányzott a Chromeból és itt megkapom a lap fülnél hangerő némítás.
Ami nagyon tetszik a kezdőlapnál mozgóképet is lehet betenni.[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
Alveus
tag
válasz Cr00py #28437 üzenetére
A cpu és a ram használat szabályzón kívül csak egy átskinezett Opera, még a verziószám is majdnem ugyanaz mint a normál Opera esetében. Nem is igazán értem, mi benne a beta verzió, a mai gépek mellett (amikre mondható hogy "gamer" ) az, hogy fusson egy böngésző a háttérben, rohadtul nem oszt nem szorozz már. persze ez személyes vélemény, mindenesetre nekem ez az "új" színvilág tetszik csak semmi értelmét nem látom ugyanazt a böngészőt kétszer futtatni.
-
félisten
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #28336 üzenetére
Nem igazán, lásd pár héttel ezelőtti kirohanásomat a topikban. Az akkori állapothoz képest legalább az egy sorba kerülő csempék számát be lehet állítani, mert az első pár buildből még az is hiányzott.
Egyetlen módon tudod nagyítani az ikonok méretét, ha az egész gyorshívót nagyítod. Azonban így a gyorshívómappák designja szétesik és mellékhatásként a belső oldalak nagy részét is nagyítja ...
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #28332 üzenetére
Azt a mappát weboldalak és bővítmények használhatják a chrome.fileSystem API-n keresztül, valamelyik általad látogatott oldal hagyta ott a meglepetésajándékot. Legutoljára ilyet a Megától láttam, amely letöltéskor először egy ilyen belső tárhelyre húzta le az adatot, aztán onnan tudta elmenteni a böngésző.
Ha legközelebb megnőne a mappa mérete ismét, akkor meg lehet majd keresni a bűnöst.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Cr00py #28328 üzenetére
Option for "File System" folder cleaning in Google Chrome and Opera
Simán kézzel törölhető a tartalma, előtte azért zárd be az Opera-t, de linken olvasható, hogy a CCleaner-t felkészítették rá extra Winapp2.ini-vel
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz Cr00py #28326 üzenetére
Ha belenézel, akkor megtudod melyik almappa tartalma fogja a sok helyet...mert azért lesz ott még benne jó pár mappa, de első blikkre a cache
Tudtad? CTRL+SHIFT+DEL -> Böngészési adatok törlése -> Alap vagy Speciális -> kiválasztod, amit törölni akarsz, majd Adatok törlése -> ismét megnézed a mappa helyfoglalását, hátha rendbe lett rakva
read-only mode on the forum
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #28306 üzenetére
Ublock beállításokban van egy "Felhőben tárolás" opció. A ?-re kattintva elvileg ez a beállításokat jegyzi meg, de az Opera nincs feltüntetve, csak a Firefox, illetve a Chrome. Ezek szerint itt felesleges a használata?
A Chromium API a bővítmények beállításainak tárolására kétféle megoldást támogat: helyi és felhős. Az Operában mindkét API változatnál a helyi tárolás van bekötve, szóval ha engedélyezed, akkor is helyileg tárolja el a beállításokat.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #28156 üzenetére
Igen, megszokod Nekem az asztali gépen olyan sokszor rossz, hogy már azt tekintem a jó állapotnak, és meglepődöm, amikor 1-2 napra visszakapom az eredeti színeket.
Egyszer keresgéltem a témában, de a nagy zajban (végtelen mennyiségű gyorshívós cikk) nem találtam semmit sem.
-
dqdb
nagyúr
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #27846 üzenetére
Nálad nem jelent meg kéretlenül a booking.com gyorshívója?
Nálam a legutolsó developer frissítésben ismét megjelent. Állítólag ez bug, amit kijavítottak már régen és többször is, mégis már közel 10× kellett törölnöm ezt az elemet
-
Bodz
nagyúr
válasz Cr00py #27747 üzenetére
Nagyon fapados a Touch, nincs pl. szövegtördelés. Cserébe még lassú is, sokat szöszmötöl az oldalak betöltésével, a sima Opera köröket ver rá. Flow-t még nem próbáltam, bár nem túl érdekes nekem.
Az azonnali keresés haszontalan szerintem. Nem értem miért jobb, mint eleve egy új lapot nyitni.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #27689 üzenetére
Kétféle notification popup van: az Opera sajátja vagy az oldal HTML kódjába ágyazottak.
Az előbbi nekem is le van tiltva, és működik. Az utóbbiak ellen sajnos nem tudom megoldást, és nagyon utálom ezeket, amikor egy oldal naponta ötször tolja a képembe. Örülnék, ha lenne erre extension, legutoljára nem találtam sajnos (egy ötletem most támadt, majd valamikor megnézem, működik-e).
Tudnál mondani példát problémás oldalakra?
-
dqdb
nagyúr
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #27614 üzenetére
Ezt a kilépős dolgot általában időlimites sütivel szokták megoldani, ami sütinek a lejáratát az oldal használata közben ki szokták terjeszteni. Ha ezt az oldal nem így csúszóablakos módon oldja meg, hanem a bejelentkezéstől számított X időn belül rúg ki, vagy a Lui04 által említett bug a bűnös, aminek hatására a süti értéke+lejárata nem frissül, akkor egyszer csak lejár a süti, és te kiléptetve találod magad. Szóval vagy így van, vagy úgy, a lényeg annyi, hogy te általában semmit sem tudsz ezen idegesítő probléma ellene tenni. Az általában alatt azt kell érteni, hogy pár oldal 3rd party sütiket használ, mert a bejelentkezést másik szerveren oldja meg, és ha te ezeket tiltod, akkor szívhatsz a belépéssel (a PH is ilyen megoldást használ, hogy az összes site-ra egyszerre bejelentkezhess).
Most ugrott be, hogy a céges Redmine is ki szokott dobálni, hiába van beállítva, hogy ne tegye, de ez is már évek óta így van, nem mostanában romlott el, ezt biztonsági felülbírálásnak tudtam be, és nem kutakodtam a témában.
pc360: már többször kijelentette lezso6, hogy a PH-nál nincsen kiléptetés, ha mindhárom checkbox be van pipálva és nem változik az IP címed. Aztán mégis megtörténik rendszeresen Ráadásul engem általában úgy dob ki, hogy aktív vagyok közben a site-on. Olvasom a fórumot, és lépek a következő oldalra, és huss, kijelentkezve találom magam (ami azonnal feltűnik, mert olyankor megjelenik háttérben a reklám az általam user CSS segítségével beállított egyszínű háttér helyett).
Az én tippem szerint a faék egyszerűségű mobil felület használata kavarhat be valamit, ami a telefonomon meg van nyitva, pár hónap múlva kiderül, amikor beszántják azt a változatot.
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #27605 üzenetére
A Prohardver engem pár hetente mindig kidob, már évek óta ezt teszi, ez nem az Opera hibája. Más oldalakon az ilyen kiléptetés a sütik kezelésével lehet kapcsolatos. Az utóbbi 1-2 verziónál nem futottam végig a kommenteket, szóval ha nem takarítasz CCleanerrel sütiket rendszeresen, akkor tényleg valami bug lehet a háttérben.
-
törölt tag
-
Dumi86
senior tag
válasz Cr00py #27441 üzenetére
Nálam is Csak maradjon is így Rég nem láttam ilyet egy főverzión belüli kis frissitésnél,ami ezek szerint nem is olyan kicsi.
Szerk.: Pedig Changelog-ba nem látni semmit drasztikus módosításról.Érdekes mitől ez a hirtelen javulás?[ Szerkesztve ]
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #27155 üzenetére
Azt a beállítást legalább kétszer dolgozták át:
1. először változtak a lehetséges értékek
2. a korábban összes pluginre vonatkozott a beállítás, ezt a Flashen kívüli összes plugin letiltásakor átdolgozták-átnevezték FlashreMindkét esetben törlődött a korábbi beállítás értéke.
Megnéztem Web Inspectorban (Ctrl+Shift+I > Network fül > oldalra navigálás > lista szűrése swf-re), és elvileg bekapcsolt reklámszűrő és letiltott Flash mellett is letölti nálam a fájlt, azonban meg sem próbálja elmenteni (úgy van beállítva az Opera, hogy kérdezzen rá a mentés helyére, nincsen automatikus mentés). Ha zavar, akkor tedd fel az uBlockot, és vedd fel az egyéni listába ezt a szabályt:
http://portal.debrecen.hu/upload/Flash/wifi/digiconnect.swf$domain=portal.debrecen.hu,subdocument
Ekkor garantáltan nem fog lejönni onnan semmi sem. Ez nem az Opera hibája, hanem az oldalé.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #27153 üzenetére
Ott van a fejlécben a Debrecen.hu szövegtől jobbra a Flash tartalom, amit úgy tűnik, sikerült olyan bénán beágyazni, hogy Flash hiányában nem üres doboz lesz az eredménye, hanem letöltésre dobja fel
Az opera://settings/?search=flash címen tiltsd le a Flasht teljesen, úgy nekem nem dob fel semmit sem letöltésre.
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #27149 üzenetére
Üdv. Random időközönként letöltődik egy " digiconnect.swf " fájl. Ezzel mit lehet kezdeni? Ha jól gondolom, akkor valami a flash player-hez lenne, a kiterjesztés alapján. Nekem viszont nincs, és nem is volt flash telepítve.
Ha tudsz mondani érintett oldalt, akkor megnézem, de a fájlnévre rákeresve ez reklámnak tűnik. Kapcsold be az Opera beépített reklámszűrőjét vagy tegyél fel uBlockot.
Továbbá a 47-es verzió óta a gyorshívón lévő oldalaknak a színei minden indításkor másak, mint alapvetően kellene, illetve ahogyan eddig volt. Pl.: A Facebook-nak ugye alapvetően kék, na most ez nálam sárga lett, a Twitch az lila, ez fekete lett, és így tovább, de nem mind..változó. - Ami érdekesség, hogy ha megnyitom ezek közül bármelyiket, amiknél a háttérszín megváltozott, akkor visszaáll az összes. Ezzel mit lehet kezdeni?
Ezt már én is észrevettem, de logikát nem kerestem benne. Valami bug, majd javítják, de az Opera 48-ban is jelen van még.Hiába tettem vissza az előző verziót, felrakja magátol a 47-et. Nem lehet ezt valahogy letiltani, hogy ne frissítsen automatikusan? Avagy a fenti problémákra létezik-e esetleg megoldás? Vagy majd egyszer megoldódik " jóvanazúgy " alapon hagyjam a fenébe? Köszönöm.
Ahogyan pc360 is írta, nem tanácsos letiltani, biztonsági okok miatt pedig főleg nem tanácsos. Ráadásul egy ideje a downgrade sem triviális, mert előfordulhat, hogy az új verzió upgrade-eli a profilod adatformátumát, és onnantól kezdve a régi verzió nem hajlandó elindulni a profiloddal.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
pc360
addikt
válasz Cr00py #27149 üzenetére
A frissítésről már volt szó, hogy nincs értelme megakasztani. Nem véletlen érkeznek, akkor is, ha néha nem csak az előrelépés tapasztalható. Nálam is fura volt a Facebook gyorshívó színe, de most megint oké az 47.0.2631.55-ben.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #27107 üzenetére
Pedig driverrel kapcsolatos probléma lesz, csak azt nem tudom, hogy az Nvidia vagy az Opera térfelén pattog a labda. Körülbelül két verzióval ezelőtt alapvető változás volt a hardveres gyorsítással kapcsolatban, például azóta szaggat régebbi (=Haswell és korábbi) Intel IGP-ken a felület egy része, ezért kérdeztem.
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #27078 üzenetére
Valószínűleg a problémás oldalak vannak rosszul (mert így sikerült) vagy rosszul (hogy direkt idegesítő legyen) megírva. Az a tippem, hogy az oldal kódja a böngésző verziószáma alapján gondolja azt,, és az asztali értesítés támogatott, és jön a popup (vagy rosszabb esetben mindig jön), és nem csak akkor ajánlja fel, amikor a böngésző azt mondja, hogy tényleg támogatott a feature.
Mindenesetre rettenetesen idegesítő. Ha rendszeresen látogatod az oldalt, akkor reklámblokkolóval el kell rejteni a popupot, és probléma megoldva (a beépítettben nincsen element hiding helper, az nem jó erre, az uBlock például jó).
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #26949 üzenetére
Tényleg, nem tudom, miért nem vettem észre azt a hozzászólást
A régi Operában menjél az opera://persona/bundled%2Freine/start-page/0 címre, jobb klikk > Kép mentése másként, hogy legyen róla másolat (ez a lépés kihagyható). Állítsd be a témát, majd az opera://about címen nézd meg a profilod mappáját, ami alatt themes_backup/reine.zip néven találod meg ezt a témát tartalmazó fájlt, ezt mentsd el.
Az új Operában szintén opera://about, nézd meg a profilod mappáját, és alatta a themes mappába másold be a zip fájlt (figyelem, más a mappa neve). Indítsd újra a böngészőt, és ekkor az opera://themes címen megtalálod már a témát a választási lehetőségek között.
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #26947 üzenetére
Mondj egy verziószámot, és kibányászom neked belőle.
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #26941 üzenetére
Annyit tudsz tenni, hogy innen időben visszafelé haladva 5-10 verziónként felteszel egy Operát hordozható módon telepítve, és megnézed, hogy abban elérhető-e az adott téma. Ha igen, akkor írd be ide a pontos verziószámot, és kiszedem neked a telepítőjéből a képet.
-
dqdb
nagyúr
válasz Cr00py #26496 üzenetére
Be lehet: menj a opera://settings/?search=flash címre, és állítsd át az Engedélyezi a webhelyek számára a Flash futtatását beállításra.
De a tésztaszűrű biztonságú Flash miatt ezt határozottan nem ajánlom, inkább a gyakran használt és megbízható oldalak fehérlistára helyezését (ugyanitt a Kivételek gomb alatt találod).
-
Orlin
addikt
válasz Cr00py #26434 üzenetére
Én újra tettem közben.Mert felfrissítette magát 64 bitre is és valahogy belassult az egész és oldalakat sem töltött be.A gépház nekem is reklamált és többször kellet beállítani alapértelmezettnek.
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest