- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
válasz
Motion_Blur #1606 üzenetére
inkább be kellene tudni állítani rendesen, mint izomból fikázni
amúgy firefox helyett most raktam vissza, 1-2 oldal megjelenítése/betöltése volt csak jobb FF-ben (http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest operával nem műxik, valamint a widescreengamingforum.com -on kisebbek a betűk operával) + az add-on-ok jobbak a firefox-nál (weather forecast), opera widget-ekkel nem vaok kibékülve DE amiért visszatértem ismét az operához: alapból megvan benne minden, nagyon könnyen és gyorsan konfigolható + sütikezelése is mesteri (kilépéskor töröltetem az újakat = védelem) -
Steelheart
senior tag
válasz
Motion_Blur #1606 üzenetére
Töröld a cache-t és utána elvileg minden rendesen fog müxeni, több cache ürítésre sem lesz sok szükség. Az Opera intenzívebben használja ugyanis, amit lehet, mindig onnan tölt be. Mondjuk ha frissítésre nyomsz, automatikusan frissíti. Vagy nem tudom.. nálam sosem csinál ilyeneket, és a 9es eddig midnenhol müxött, ahol jártam. :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Parfüm topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest