Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
győzzetek meg miért térjek át firefoxról operára? [firefox skin,irc kliens, tbird levelező progi, skinezett stb...], mert ha jobb miért ne? [maxthonba voltak egér parancsok operába gondolom nincs, olvastam hangparancsot, de éjjel... ] THX
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
EmThor
addikt
felraktam, pár oldalt megnéztem vele, veszett gyors, tiszta és pihepuha érzés, gondolom ahova viszem egeret, szövegaláhúzást ki lehet majd kapcsolni, de más érzés tényleg, holnap még tesztelek, byez
-
EmThor
addikt
meglévő freemailes leveleimet a thunderbird levelezőprogi, leszedte magának. át tudom rakni őket opera levelezőkliensébe? thx
-
EmThor
addikt
a personal toolbar-ba [1. kérdés, ez most 1soros, lehet 2soros, mint mozilla userChrome átírással lehet?] beraktam kedvenceimet, amikor megnyitom őket, akkor nem frissülve nyílnak meg, frissítenem kell, hogy az új hírek, stb megjelenjenek, mert pl 1 órával ezelőtti állapotot tükrözik. 2. kérdésem: hol állíthatom be, hogy ha megnyitok egy kedvencek oldalt az mindig legfrissebben jelenjen meg? [eszközök beállítások böngészés lapok újrahasznosítása??] thx előre is!
-
EmThor
addikt
ja, a 90 mega ram amit épp' most fogyaszt, az normális? [1 letöltött és használt skin...]
-
EmThor
addikt
kösz, oldalfrissítésre valahogy rájöttem eszközök beállítások haladó előzmények weblapok ellenőrzése -> mindig; eszközök beállítások haladó böngészés -> újrarazjzolás azonnal, ezek vmelyike oldhatta meg a gondomat.
sok ram nekem is sok tab mellett volt.Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
EmThor
addikt
email törlésénél kikapcsoltam a figyelmeztetést. hol tudom visszaállítani? thx
-
EmThor
addikt
üdv, Opera levelezőjével lenne egy sürgős problémám. 23 embernek elkéne küldenem egy levelet. levelet megírtam, beraktam jegyzetek közé, hogy meglegyen! fogom, partnerek közt csinálok egy mappát, mind a 23 ember ékezetes nevével meg email címével. új levél, címzettek, mondom partnerek, az a mappa, 23 név, összes hozzáadása, gyönyörűen megvan, téma kitölt, szövegmezőbe beilleszt a jegyzet, kattint a küldésre, és semmi. nem veszi ki a postázandóból... alul mappa ellenőrzése azt írja ki. bejövő pop3: mail.freemail.hu, kimenő is jó [smtp.fibermail.hu], mert nautúr küld levelet, tesztet kipróbáltam másik 2 email címemre... mi a vér van? plíz help! lehet egyik email cím nem jó? mert kézírással kaptam meg a listát és lehet rosszul gépetem be... akkor is menni kéne nem? Név <email cím>, <2. email cím>, név <email>, név, stb így néz ki a címzett sor.... HELP plíz
-
EmThor
addikt
elküldtem freemail alól, 5 címről mailer démon írt vissza... ezért nem küldte el az opera levelezője akkor? thx előre is
-
EmThor
addikt
szeressük meg az operát 30 nap alatt-ról:
IMDB KERESŐ
''Akkor menjünk is el az IMDB-re. Biztos feltűnt a kereső a bal oldal tetetje felé. Válasszuk ki az összes (All) gombot, és írjuk be a „Batman Begins” szavakat (mert ez az utolsó film, amit láttam) és indítsuk is meg a keresést az GO! gombbal. Ez el fog vinni minket a következő oldalra:
http://www.imdb.com/find?q=batman%20begins;s=all
Azt már tudjuk, hogy a batman%20begins-et kell lecserélnünk a %s-el. Azt is eldöntöttük, hogy az „imdb” lesz a key-ünk, tehát írjuk is ezt be a search.ini -be, miután az Operát kikapcsoltuk. Először kiválasztjuk az egyik keresőt, amit nem fogunk használni, majd mindent kicserélünk a [Search Engine X] sor után, így:
[Search Engine 6]
Name=IMDB
URL=http://www.imdb.com/find?q=%s;s=all
Query=
Key=imdb
Encoding=utf-8
Is post=0
Has endseparator=0
Search Type=0
VerbText=17063
Nameid=0
Position=-1''Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
EmThor
addikt
a personal bar egysoros ahogy alapból a firefoxban [ahol a kedvenc könyvjelzőim vannak]. firefoxban .css file átírásával 2+ sorosra lehetett állítani ezt a könyvjelző sort, hogy több kiférjen. lehet ilyet opera 8+ al csinálni, mert sok könyvjelzőt szeretnék kirakni de összenyomódnak és nem látszik már a nevük. thx
-
EmThor
addikt
válasz cousin333 #666 üzenetére
cousin333 hát te egy isten vagy!!! köszönöm [btw itt nem kell file-t átírni]
sil: műxik az about cache, megnéztem ilyen képeket cachelt be épp' erre a site-ra. Szal oké a parancs. Easter egg passzGaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
EmThor
addikt
az miért van, hogy a feliratok.hu fórumán bármilyen szöveg [hozzászólás, topictéma] fölé viszem az egeret, az aláhúzza a szöveget, egeret kiviszem oldalra a boxból, a görgetősáv és box közé és akkor nem érzékeli a dobozt, és jó. de az sg.hu fórumán meg nem csinálja, meg itt se, pedig sg.hu, meg feliratok.hu is ua. a motor
ja meg prohardware.hu főoldalre megyek és baloldalt ott egy hasábnyi szöveg, vmi it news, mint vmi rss feed, de kitakarja alatta a szöveget és nem lehet odébb húzni. pc dome fórumán is ez van, csak ott reklám oszlop takarja ki hozzászólásokat. 8.5 opera... thx
[Szerkesztve]Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
-
EmThor
addikt
hi nekem semmi problémám nem volt [kop kop kop] régire telepítettem 9est! ajánaltos bekapcsolni a sütik törlését kilépéskor, amúgy be lehet állítani
''elfogad mind''-re. Tipp: sütik törlése kilépéskor kikapcsolva, beregelsz oldalakra ahova akarod, hogy meg legyél jegyezve, opera kikapcsol, opera bekapcsol, sütik törlése kilépéskor bekapcsol, opera kikapcs, opera bekapcs, és voi laGaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
EmThor
addikt
ááááááá nem megy a letöltés, 8asra raktam 9est ... ááá el se kezdeni tölteni, csak hiba-t ír ki, ilyen piros kis izé, jel, na minnyá visszaolvasok
-
EmThor
addikt
aha, újraindítással megy (mármint letöltést újraindítom, thx)
[Szerkesztve]Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
EmThor
addikt
nekem a béhával vannak az utóbbi időben gondok opera alatt, nem akar néha bejönni, 8.51, az end***ss sütijét meg meg se jegyzi, pedig van egy jó módszerem, hogy amik süti kellenek bevetetem, aztán beállítom, hogy új sütik törlése kilépéskor, ez működött egyébként arra a pár oldalra, ahova meg akarom hogy jegyezze a pass-omat, de end***ss az sanyi! btw fibernet...
-
EmThor
addikt
válasz Motion_Blur #1606 üzenetére
inkább be kellene tudni állítani rendesen, mint izomból fikázni
amúgy firefox helyett most raktam vissza, 1-2 oldal megjelenítése/betöltése volt csak jobb FF-ben (http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest operával nem műxik, valamint a widescreengamingforum.com -on kisebbek a betűk operával) + az add-on-ok jobbak a firefox-nál (weather forecast), opera widget-ekkel nem vaok kibékülve DE amiért visszatértem ismét az operához: alapból megvan benne minden, nagyon könnyen és gyorsan konfigolható + sütikezelése is mesteri (kilépéskor töröltetem az újakat = védelem)Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
EmThor
addikt
válasz VladimirR #1616 üzenetére
lol ember
mérd az időt nem fikázni mentem, itt meg elmondtam a véleményem +/- oldalt is, hátha más is tanul belőle, segít, stb, mellesleg kérdeztem is...
de ha kielégít a 0.03 mp meg a firefox örülök, ha boldog ember vagyGaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- PlayStation 5 Pro teszt
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest