Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
- a / billentyure elojovo oldalon beluli gyorskereso ne a cimsor alatt ugorjon le teljes szelessegben, hanem mint korabban, bal let nyiljon egy kis szovegdoboz
A füleken jobb klikk > Testreszabás > Megjelenés > Eszköztárak fül. Ott kapcsold be a Rejtett eszköztárak megjelenítése szerkesztés közben opciót. Jelöld ki a két keresőcsíkból azt, aminek a jobb oldalán X van, és válaszd ki az Elhelyezés mezőben a Lent értéket, majd Ok. Ezután zárd le az X-szel. -
Penge_4
veterán
"majd az üres CSS-t egyedileg a problémás oldalakra."
És azt hogy? Nem a user.css elérési útvonalát állítgatom, csak berakom a szükséges CSS-ket a profilom style\user mappájába és az Author Mode legördülőben bepipálgatom ami kell.
Ha meg elbarmolom a user.css-t akkor a reklámblokkolók sem működnek azokon az oldalakon. De mindegy. Egyébként csak ennyiből áll a CSS:
/*
Name: Dotted Links
*/
a:focus, a:active { outline: 1px dotted invert !important; } -
rt06
veterán
Hi!
hogyan tudom 10.50-ben az alabbiakat elvegezni:
- a / billentyure elojovo oldalon beluli gyorskereso ne a cimsor alatt ugorjon le teljes szelessegben, hanem mint korabban, bal let nyiljon egy kis szovegdoboz
- javascript-es alert, vagy kerdes ablak ne szurkitse be az ablakot, es animalva jojjon elo (van rajta egy fade effekt, ami lassitja az elojovetelt)
- tab-ok ne animalva jelenjenek meg, tunjenek el a tabbaron/rol (kis slide effekt van rajtuk, ami szinten lassu)valaszaitokat elore is koszonom
Udv: VladimirR
-
dqdb
nagyúr
válasz
PhoenixSzG
üzenetére
Menjél erre az oldalra.
A második sorba írd be a New Private Page szöveget. A harmadik sorba a kívánt szöveges elnevezést, az ötödikben pedig válassz neki ikont (például New Page). Ezután Create Button és a Your Button szöveg melletti linken telepíteni is tudod.
-
PhoenixSzG
tag
Ezt hogy lehetne helyrehozni? Nem tudom mitol lett ilyen..
Penge_4, dqdb: kosz a gombot!
-
Penge_4
veterán
"Ha a document.close() nem megy, akkor még mindig lehet az ablaknak olyan üzenetet küldeni, hogy lenyomtam az Esc-et, csak ezt nem biztos, hogy jól kezeli az Opera."
Nem az a baj, hogy nem jól kezeli, hanem ha manuálisan nyomok Esc-et akkor nem ugrik az anchorra, hanem megáll az oldal tetején. Tehát az kéne, hogy fejezze be a töltést és ugorjon az anchorra illetve futtassa le a JS-eket.
A CSS nem akar összejönni.
Van ugye ez: a:focus, a:active { outline: 1px dotted invert !important; }
Meg van ez: html|*:not(:link):not(:visited)
Most itt hova írjam a http://-vel kezdődő címet, amit kivétellistára akarok tenni?
A visited-et meg cseréljem le gondolom (:outline)-ra.
PhoenixSzG: Nyisd meg a címsorban majd a hibaoldalon kattints rá újra a linkre és húzd oda, ahova akarod:
opera:/button/New%20private%20page,,,,New%20private%20page
-
PhoenixSzG
tag
Feltettem az uj Operat. Egy kerdesem lenne: uj, privat tab-ot nyito gomb letezik?
-
dqdb
nagyúr
válasz
Penge_4
üzenetére
A feltöltés óta még játszadoztam vele, hogy a comboboxokban ne húzza át a linkeket, ehhez a CSS végére kell írni ezeket a sorokat:
a:visited[class="open"],
li[class*="block"] > a:visited
{
text-decoration: none !important;
}Létezik a :not CSS3 selector, szerintem neked arra van szükséged. [link]
Közben megnéztem, necces, hogy le lehet-e user JS-ből állítani a letöltést. Ha a document.close() nem megy, akkor még mindig lehet az ablaknak olyan üzenetet küldeni, hogy lenyomtam az Esc-et, csak ezt nem biztos, hogy jól kezeli az Opera.
-
Penge_4
veterán
Szóval így. Én meg itt szórakoztam vele, csak rosszul.
a:visited[href^="/hir/"],
a:visited[href^="/tema/"],
a:visited[href^="/teszt/"],
a:visited[href^="http://prohardver.hu/hir/"],
a:visited[href^="http://prohardver.hu/tema/"],
a:visited[href^="http://prohardver.hu/teszt/"],
a:visited[href^="http://itcafe.hu/hir/"],
a:visited[href^="http://itcafe.hu/tema/"],
a:visited[href^="http://itcafe.hu/teszt/"],
a:visited[href^="http://mobilarena.hu/hir/"],
a:visited[href^="http://mobilarena.hu/tema/"],
a:visited[href^="http://mobilarena.hu/teszt/"],
a:visited[href^="http://gamepod.hu/hir/"],
a:visited[href^="http://gamepod.hu/tema/"],
a:visited[href^="http://gamepod.hu/teszt/"],
a:visited[href^="http://logout.hu/cikk/"],
a:visited[href^="http://logout.hu/tema/"]
{
text-decoration: line-through !important;
}
}Kivételt nem tudod hogy lehet megadni? Mert a pontozott keretezős CSS-m 1-2 oldalon bugzik (konkrétan szövegkijelöléskor bekeretezi az egész DIV-et) és ezeken ki szeretném zárni viszont a többin jó lenne ha működne.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Penge_4
üzenetére
Annyi különbség van, hogy a PH-s változat az első lenyitás után visszaáll a lista elejére, a user JS pedig mindig ott nyitja ki a listát. Még a hétvégén írtam, akkor még nem ment a PH-s változat.
Az áthúzós változatot legyártottam már user CSS alapon is (az sokkal gyorsabb a tetejébe): [link]
Szerintem a betöltéses bugra nem lehet jó megoldást gyártani. Annyit lehetne tenni, ha X másodperc után leállítja a navigációt és ráugrik az URL-re, de ez szerintem több problémát okozna, mint hasznot. Ha hétvégén lesz rá időm, akkor szórakozok kicsit. Nálam gyakrabban van olyan probléma, hogy a képek egy része egyszerűen nem jelenik meg.
-
Penge_4
veterán
Csodálkoztam is, hogy mit görget, hova, mert nem vettem észre különbséget a JS-sel és a használata nélkül. Láttam a többi scriptedet is.
A látogatott link áthúzós nem rossz, de az ilyeneket jobban szeretem CSS-ben, amit már oldalbetöltéskor alkalmaz.
Módosítottam is kicsit a pontozott linkes UserCSS-met.
Amúgy mennyire értesz a JS-hez? Olyat nem tudnál csinálni, ami javítja a hosszú ideje húzódó oldalbetöltés megakadásos bugot Operában? Konkrétan olyan oldalaknál, ahonnan sok külső elemet tölt be (pl fórum, ahol képfeltöltéstől kezdve imageshack-ig mindenhonnan vannak külső avatarok) olyankor beragad és az állapotsávban ott marad a "Completed request to xy.com" és amíg nem nyomok Esc-et nem tűnik el? És emiatt nem ugrik a kívánt anchorra?
-
dqdb
nagyúr
Egy kis önreklám következik
Gyártottam egy user JS-t az új PH fórumhoz, amely az összes lenyíló listát (hozzászólások, fórumok) a kiválasztott elemhez görgeti:Van FF verzió is belőle, de ez az Opera fóruma

-
pethYeti
addikt
Azt nem lehet kikapcsolni, hogy oldal töltődésnél az egér is jelezze ezt, mutató mellett folyamatosan ott van a kis kör(homokóra).
-
-
Szottar
tag
Van egy kissebb gondom az Operával. 10.5 van már fent. Ha megnyitom akkor ezt kapom a Startlapon. Akármit írok be akkor is ez a feketeség marad. Másik böngészőkkel (Chrome? FF? ) nincs ilyen.
Van valami ötlet erre, hogy mitől lehet ez? -
Traxx
őstag
Ismét egy ízeltlábú:
Inkább kivágtam a fontosat, ne legyen olyan böszmenagy méretű a kép
Ja és 10.50 alatt. Vagyis lehet mégse az Opera a ludas, mert a firefox alatt is mímeli a dolgot...elnézést 
-
kpal
nagyúr
Nekem 10.10 van és nem frissiti 10.50-re sokat veszitek ha nem telepitemfel a véglegest?
-
Lui04
aktív tag
Letöltéseknél csak nekem nem működik jobb gombnál a "haladó" opció a véglegesben?
dqdb: de ez már a bétában meg egyik belső verzióban sem ment, reméltem, hogy kijavítják, de csak benne maradt
Penge_4: pedig tiszta telepítés
Más: ha valakinek kellene a szép speed dial háttér amit pár helyen lehetett látni az itt megtalálhatja (az utolsó). Két napig kerestem, de ma végre megtaláltam

-
-
Mardel
őstag
Várhattak volna még a10.50 kiadásával, mert nem stabilabb mint a 10.10 kb 30 percen belül megvolt az első összeomlás.
Képek letöltés kezelése még mindig kalap xar. Amíg nem tölt be akép és rámegyek a kép mentésére akkor nem fogja rendesen leszedni ez oylan mintha a gyorsítótárból akarná lementeni és nem a kép valódi helyéről. -
Penge_4
veterán
válasz
daninet
üzenetére
Nem találtam ilyen jellegű beállítást az opera:configban.
A könyvjelzők felajánlását tudod kikapcsolni és a tartalomkeresést plusz az autocompetition-t.
Utóbbi a te problémád szempontjából kifejezetten hasznos, ugyanis habár alapból keresni akar, de ha egyszer beírod csak simán, hogy mondjuk "prohardver.hu" (http és minden egyéb nélkül) akkor legközelebb csak elkezded gépelni, hogy "pr" vagy "pro" (attól függően mennyi ilyen kezdetű van) és nyomsz egy Entert mikor kiegészítette a címet.Más. Találkoztam egy ilyen screenshottal. Ami érdekes belőle számomra az egyik a Turbo ikon melletti óra. Mármint ha gombokba ilyen összetett JS kódokat lehet ágyazni, akkor elvileg egy Google Suggestion-ös keresőformot is össze lehetne dobni, csak ismerni kéne a JS fájl direktlinkjét, amit a Google ilyenkor behív.
A másik a "Textarea Backup Localstorage". A Google-ba írva nem dobott ki semmi használhatót. De kétségtelenül jobb lenne, mint a cookie-s megoldás, mert az csak 4096 karaktert képes tárolni, aztán azon kapom magam, hogy egyre bátrabban írok az autobackup miatt és a "regény" felét lecsípte.

-
Üdv!
felraktam a 1.50-et szuper minden, de:
Amikor elkezdek beírni egy weboldal nevet a címsorba, az első sor a google keresést erölteti, holott alatta 2-3al ottvan az előzmény.. namost én ezt a keresést leraknám az aljára, vagy kitörölném, soha nem keresek címsorból... megoldható?
-
Debilon
addikt
Hali!
Opera 10.50 b3296-ot használok.
A kérdésem az lenne, hogy mit kéne beállítanom ahhoz, hogyha olvasok egy fórumot (pl. SG), elolvasom az adott témát, és visszalépek a kedvencek listához, akkor eltüntesse az olvasatlan üzenetek számát, gyk. frissítse az oldalt?10.10-ben tökéletesen működik, viszont a 10.50-el (bármelyik verzió) nem megy sehogyan.
Beállításoknál belőttem mindent úgy, ahogy a 10.10-ben van és ez sem segített. -
Penge_4
veterán
Az már régi. Itt van egy leírás hozzá.
-
TraceR
tag
Sziasztok,
Hogyan lehet beállítani azt, hogy bizonyos oldalaknál használjon csak az Opera proxy-t? Tehát pont az ellenkezőjét szeretném annak, ami most van, azaz hogy kivételeket lehet megadni.
Találtam olyat egy fórumon, hogy az override.ini file [Overrides] részénél meg kell adni az adott URL-t (pl.: google.com), majd lentebb beírni ezt:
[google.com]
Proxy|HTTP server=127.0.0.1:xxxx
Proxy|Use HTTP=1de ez sajnos nem működik. Van erre működő megoldás? Opera 10.00-át használok jelenleg.
-
Penge_4
veterán
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Mert alapértelmezésben manuális. A "K" billentyűvel tudod olvasottnak jelölni. Ha automatikusra akarod akkor a Nézet-nél tudod beállítani az időközt (ami a végleges 10.5-ben bugos).
-
frankie!
őstag
Operában hogy lehetne működésre bírni a Real Player Video Downloader pluginjét? Eddig ez volt a legszimpatikusabb. Vagy ha tudtok jobbat ajánlani, azt is szívesen veszem.

-
sislaciii
aktív tag
Sziasztok!
Leszedtem az Opera 10.50-et, hogy lehet beállítani azt, ami firefoxon van, hogy ne csak a linkbe keressen, hanem az oldal nevébe is? Pl beírom, van egy YouTube link, amin pl David Guetta van, beírom azt, hogy David Guetta, és kihozza? Meg az előzményeket hogy tudom áttenni? -
Traxx
őstag
No feltoltam a 10.50-et, tiszta telepítéssel. Ami így elsőre plusz: nem hoz már be 28 millió előzményt, ha a címsorba írok valamit
(tudom, adtatok javaslatot ezzel kapcsolatban, de azok nem igazán jöttek be sajna). Ami mínusz: az e-mail-emre kaptam csatolt fájlként wmv formátumú videót. Fel is ismerte az Opera, kiválasztottam, hogy nyissa a Media player...aztán a player dob egy hibát. A videót lementve tökéletesen lejátszotta 
-
---Lasali---
Közösségépítő
10.50 essel nem működik az autosizer2
eltűnik a kép miután betölti -
Penge_4
veterán
Nincs. De itt sem az IE pingelte meg, hanem a Windows. Egyébként meg mire való a jó öreg cmd?

Zolien: "Az egesz vilagon csak en kardoskodom a regi gorgetes mellett?"
Nem tudom. Nyiss egy topicot a wishlist-en és nézd meg hány +1 érkezik.
"Es meg egy dologrol, a szamomra legkzereallobb billentykombinaciorol is meg kell emlekeznem: WinKey + 1/2/3 etc. Legjobb volt, ennek is vege Nemigaz."
Az a kombináció mit csinált? A Windows billentyűt nem birtokolhatja egy third-party szoftver sem elvileg.
Egyébként a billentyűparancsok engem is érzékenyen érintett. Szerencsére felhasználói nyomásra bennehagyták a 9.2x-es billentyűparancsokat is opcionálisan. A mai napig azt használom. Az újat nem lehet megszokni, mivel butítás, nem pedig előrelépés.
A legzavaróbb, hogy az új felhasználók már ezt kapják alapértelmezésben és így kvázi "csökkentett módban" használják az Operát. Például olyan, mint Alt+F6, Shift+F6 vagy Ctrl+Shift+F5 nem mond nekik semmit, amivel például ízelítőt kaphatnak az MDI erejéből.
ll-kobe: "Láttam már ennél sokkal gyengébb minőségű cuccot is."
Na igen, még ez a szerencse. A Chrome is bugosabb volt, mikor kijött. Viszont az Operánál nem ez volt a megszokott. Pár éve ilyen minőségű buildeket látták el béta jelzéssel, nemhogy végleges lett belőlük.

-
HZoli87
veterán
Megjelent a végleges Opera 10.50: Honlap
Verzió: 10.50.3296
-
Zolien
csendes tag
válasz
Penge_4
üzenetére
Koszi a shiftes tippet! Ja igen, a 8.54-es verziot hasznaltam sokaig, arra gondoltam, ami utana jott gorgetes onnantol kezdtem el leszokni kenytelen-kelletlen az Operarol. Egyebkent emlekszem a Firefox nekem is csiganak tunt a 8.54 utan. Az egesz vilagon csak en kardoskodom a regi gorgetes mellett?
Es meg egy dologrol, a szamomra legkzereallobb billentykombinaciorol is meg kell emlekeznem: WinKey + 1/2/3 etc. Legjobb volt, ennek is vege
Nemigaz. -
vv5204
senior tag
-
ntomka
nagyúr
Azt nem lehet beállítani, hogy ha egy jelszót mentek csak egy oldalhoz, akkor a bejelentkezési adatokat automatikusan kitöltse, ne kelljen mindig rákattintani a kulcsra?
-
Penge_4
veterán
"Szamomra erthetetlen miert vettek ki az eszkoztarra ikonformaban odapakolhato bookmark lehetoseget - hasznos volt, szerettem."
Tartsd lenyomva a Shift-et miközben húzod.
"A masik a "finom"gorgetes. Hat kerem szepen mi ez, ami par verzio ota megy?"
Mi bajod vele? Nekem ugyanolyan, mint 9.5 óta. Talán egy picit akadásmentesebb lett. 9.2-ben volt másabb valamivel, nekem mindkettő bejön. Ellenben a FF-féle csigalassú megoldás elég zavaró tud lenni, hogy mindig a Home és End billentyűket kell nyomogatnom.
"ha nem epp a fules megoldas lenyeget tevesztette volna szem elott, nevezetesen, hogy ne minden egyes megnyitott lapot kulon processkent kezeljen. Ezt volt hivatott kivaltani eredetileg is a fules megoldas."
Na igen, de ők úgy gondolják, hogy ez a kulcsa annak, hogy ne omoljon össze az egész böngésző. Ellenben eddig még talán a Chrome (ami már az 5-ös verziónál jár) omlott össze a legtöbbször. És 10-ből 8 alkalommal "Oh, Slap!" helyett "Whoa!" típusú teljes crash volt. Szóval erről ennyit...
Egy jól optimalizált böngészőn weboldalak jóval ritkábban okoznak teljes fagyást, mint maga a kódban lévő bugok, esetleg a szoftverkörnyezet.Ellenben jóval több erőforrást képesek felzabálni, amire nem az a válasz, hogy "vegyél ramot, szinte ingyen van". És hogy bezárás után kilapozza a multiprocess? Igen. Csakhogy a fő chrome.exe processz először 13 megáról indul, aztán felkúszik 50-re aztán 1-2 nap után már igencsak 170 körül mozog. Az viszont nem kúszik vissza, csak a bezárt tabok. Amikből egy Gmail kapásból megeszik 50 megát + a Flash plugin (ami nem tudom minek a Gmail-hez, de elindul vele együtt).
-
neduddki
nagyúr
HI!
vegre felengedte rakni a 10.50beta2 es dobbentem vettem tudomasul ez hasznahatatlan, elg regota hasznalok beta operakt de ez az elso ami hasznalhatatlan:-(
megyekkeresek vmi javitastudv
neduddki
-
Zolien
csendes tag
Az Opera a kezdetektol kezdve mas - a maga - filozofiajat koveti - no extensions, all in one. Es jol csinaljak, rendben is van ez igy. Nincs lassulas, igy szoktuk meg.
A chrome is biztos egy jo bongeszo lenne ha nem epp a fules megoldas lenyeget tevesztette volna szem elott, nevezetesen, hogy ne minden egyes megnyitott lapot kulon processkent kezeljen. Ezt volt hivatott kivaltani eredetileg is a fules megoldas. -
Zolien
csendes tag
Szamomra erthetetlen miert vettek ki az eszkoztarra ikonformaban odapakolhato bookmark lehetoseget - hasznos volt, szerettem. A masik a "finom"gorgetes. Hat kerem szepen mi ez, ami par verzio ota megy? Biztos van akiknek ez bejon, nekem nagyon nem: epp az lenne a lenyege, hogy forumolvasaskor ne kelljen ujrakezdeni az olvasast, hanem gorgetes kozben a szemed kovetni tudja a szoveget - itt ez nincs meg, akarmilyen trendi is szerintuk ez a mod. Es sajnos valtoztatni sem enged. Van lehetoseg visszaallitani a regit vagy egy Firefox szintu finomgorgetest belegyogyitani az egyebkent kevenc bongeszombe? Mert egy ideje csak emiatt nem hasznalom mar, nem tudok fej es szemfajas nelkul meglenni vele, pedig - foleg mobilnethez - szamos elonyos funkcioja van.
-
LLKobe
veterán
válasz
cousin333
üzenetére
Például:
-normális jelszókezelő (nem értem ezt a kulcsra kattintok dolgot: ha én rá tudok kattintani más is tud...)
-keresési javaslatok hiánya (lényegtelennek tűnhet de nagyon hasznos ám)Van még pár apróság ami elviselhető, de ez a kettő számomra nagyon fontos lenne.
És azt sem értem miért nem lehet pluginokat/kiegészítőket készíteni operához. Biztosra veszem hogy nagyon sokat csinálnának, lásd chrome. -
dqdb
nagyúr
válasz
cousin333
üzenetére
És még rengeteg hiba van benne, ezért írtam, hogy lesz az két számjegyű is. Szerencsére én elszállásba az egyik alpha óta nem futottam bele (kivéve penge_4 linkje), de apró, idegesítő problémába többször is. A bejelentett 6 hibámból 3 még továbbra is kijavítatlan. Valószínűleg azonnal kiadják, amint nem lesz benne vészes mennyiségű stabilitási hiba, aztán jöhet a 10.51 egy héten belül.
-
LLKobe
veterán
válasz
cousin333
üzenetére
Én világéletmebe fox-ot használtam, de kipróbáltam az új bétákat. Folyamatosan frissítgetem mindíg az újabbakra, és télleg nagyon frankó gyors.
De van pár olyan gyermek hibája, amit egyszerűen nem tudok felfogni, hogy hogy nem tesznek ellene valamit.
Merthogy szép is, gyors is, de ez nem lesz elég ha alapvető dolgok hiányoznak belőle.
Pedig én nyitott vagyok rá, de ha így marad, akkor inkább a lassabb, de használhatóbb foxot hagyom... -
cousin333
addikt
-
dqdb
nagyúr
-
dqdb
nagyúr
válasz
cousin333
üzenetére
A hétvége után ma óránként néztem a Desktop Team blogját, és hiányérzetem volt már
Eddig tökéletesen elvoltam a ti blogotok olvasásával, amikor még nem nightly build jelleggel dobták ki a snapshotokat.We're starting to lose count of the number of release candidates we have had.

-
cousin333
addikt
RC5! Egyre izgibb...
-
Penge_4
veterán
Nem tudom mennyire publikus a Google suggestions, viszont sajátgombok képesek behívni JS-eket. Szóval ha valaki ért hozzá elvileg tudna csinálni olyan keresődobozt, ami gépeléskor behívja a JS-ből a keresési ajánlásokat.
De mint mondtam nem értek a JS-hez, szóval csak elméletileg gondolom így. Lehet, hogy gyakorlatilag nem megvalósítható.
-
Penge_4
veterán
válasz
---Lasali---
üzenetére
Nyiss egy mappát a profilodban bármilyen neked tetsző néven, abba mentsd el a fájlt jobbklikk->Mentés másként-tel és a Ctrl+F12->Haladó->Tartalom->JavaScript beállításoknál tallózd be a mappát. Innentől aktív a userjs. Ha további userJS-eket is akarsz használni akkor ezentúl csak le kell mentened a betallózott mappába őket. Vagy használhatod a UJS Manager Unite App-ot is ami olyasmi, mint Firefoxban a Greasemonkey.
-
brd
nagyúr
válasz
Penge_4
üzenetére
Valamelyik 9.x-es verzióban volt ilyen, de lényegtelen, csak ez jutott hirtelen eszembe.
Csúnya-nem csúnya, nem ezt adják véglegesként, szóval szerintem nem olyan nagy tragédia, bár mondjuk a cégre nem vet jó fényt. Majd ha a véglegesben lesz ilyesmi, beállok én is a sorba, ne félj.

-
Penge_4
veterán
Emlékszem, de több volt az pár másodpercnél. Már ha nem valamelyik alfa utáni 10.5 snapshotra gondolsz, mert abban tényleg volt egy ilyen.
De véglegesekben is volt néhány. Például mikor hosszú időn keresztül nem jelentek meg random oldalaknál a faviconok. Tehát miután ürítetted a könyvjelzők utolsó látogatásának dátumát (ami eltünteti a faviconokat is) mondjuk 10 oldalból biztos volt 2 (mindig más) ahol nem jelentek meg a faviconok a könyvjelzőben.
"Egyébként sem kötelező őket használni, ezek még nem végleges verziók, arról szólnak, hogy tele vannak (lehetnek) buggal."
Snapshotok és alfák igen. A béták már kevésbé de azoknál még elmegy. Viszont RC-nél már csúnya. Azt már többen felrakják, mivel elvileg kiadásra jelölt.
-
brd
nagyúr
válasz
Penge_4
üzenetére
A stabilitással nem volt baj, de sok olyan apró kis bug van, ami időként roppant bosszantó tud lenni. Pl. nem tudom, emlékszel-e, régen volt egy olyan bug, hogy a középső gombos autoscroll pár másodperc után magától megszűnt. Az felettébb bosszantó tudott lenni.

Hunfatal: inkább látszódjon, hogy dolgoznak vele, minthogy fél évig semmi, szerintem. Egyébként sem kötelező őket használni, ezek még nem végleges verziók, arról szólnak, hogy tele vannak (lehetnek) buggal.
-
Penge_4
veterán
válasz
Dexter68
üzenetére
Ja, jó. Elvesztettem a fonalat, mert az utóbbi időben a 10.5-ről volt szó, ez pedig csak abban van. De ha így haladnak akkor akár már ma este kint lehet a végleges.
10.10-ben ez még nem működik. A placeholder pedig arra jó, hogy hiányzó beépülők esetén megjelenik egy üres kocka a helyén és rákattintva az adott beépülő hivatalos oldalára visz.
-
Dexter68
addikt
válasz
Penge_4
üzenetére
Biztos béna vagyok, de ha az első megoldást betolom a címsorba, akkor feljön a confignak az a része, ahol az OnDemandPlugin placeholder ki van pipálva, és nincs változás, akkor sem, ha elveszem tőle a pipát.
A gomb meg azt csinálja, hogy benyomom, és kb. 2 másodperc múlva kinyomódik...
Verzió
10.10Összeállítás
1893 -
Penge_4
veterán
válasz
Dexter68
üzenetére
Igen, lehet. Címsorba: opera:config#UserPrefs|EnableOnDemandPlugin majd Mentés
Van hozzá gomb is:
opera:/button/Set%20preference,%20%22User%20Prefs|Enable%20On%20Demand%20Plugin=1%22,%20,%20%22P%22,%20%22Checkbox%20skin%22%20|%20Set%20preference,%20%22User%20Prefs|Enable%20On%20Demand%20Plugin=0%22,,,%22Checkbox%20skin.selected%22Másold be címsorba majd a hibaoldalon amit dob kattints újra a linkre. Egy sima checkbox amit bármelyik eszköztárra ráhúzhatsz és ki-be kapcsolhatod vele, mivel whitelist sajnos nincs hozzá.
erdoke, hunfatal: Nyissátok meg a linket a 9007-es hsz-emben.
10.10-ben is működik. -
Dexter68
addikt
Olyat lehet csinálni, hogy a flash-cuccok úgy működjenek, mint amikor be van kapcsolva a turbó? Korlátozott netem van és szeretném én eldönteni, hogy mikor töltődjön be egy flash és mikor ne. A turbó is jól megy, csak bizonytalan és időnként beszól, hogy gyors a netem, kérem kapcsojja ki...
-
Penge_4
veterán
Lesz még vajon RC10 is?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Penge_4
veterán
válasz
---Lasali---
üzenetére
Az elsőre: Használd az autosizer userjs-t.
A jelszókezelőnél biztonsági okokból nem tölti ki a mezőt. De nem csak a kulcs ikonnal tudsz belépni, hanem
1: Gyors előre gombbal.
2: Gyors előre mozdulatparanccsal.
3: Flip gesture-al (balklikk nyomvatartása közben megnyomod a jobbklikket)
4: Ctrl+Enter billentyűparanccsal.A Freemail-lel most nem tudom mi a gáz, de egy ideje valami tanúsítványhiba van.
Egyébként miért nem használsz inkább Gmailt? Nem az Opera miatt, hanem mert sokkal jobb szolgáltató és ugyanúgy fetch-elheted a Freemail címedre érkező leveleket, sőt küldhetsz is a Freemail-es mailcímedről a Gmail fiókodból akár saját SMTP-vel is leveleket.
Vagy ha nem szimpatikus a Google akkor ott van a Hotmail, Yahoo, GMX, mindegyik fényévekkel jobb, mint a Freemail.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Gyártottam egy user JS-t az új PH fórumhoz, amely az összes lenyíló listát (hozzászólások, fórumok) a kiválasztott elemhez görgeti:

ugyanaz a helyzet
eltűnik a kép miután betölti

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)