- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
64 bites Opera, jól hangzik.
-
HZoli87
veterán
Sziasztok!
Most ismerkedek a böngészővel, eddig Firefoxot használtam. Lenne pár kérdésem, remélem van megoldás rá:
1., Ki lehet kapcsolni a tálcán megjelenő ikonját a böngészőnek?
2., Ha a könyvjelzők között csinálok egy új mappát, akkor a mappán belül csak az odahelyezett könyvjelzőket szeretném látni, de jelenleg legfelül található még: Könyvjelző ehhez a laphoz és a Mappa összes elemének megnyitása. Ezek eltüntethetőek?
3., Külső programot (IDM) használok a letöltésekhez, kilehet kapcsolni, hogy a böngésző minden letöltéskor megnyisson egy új fület?
4., NoAds: telepítettem, de nem működik, nem csinál jelenleg semmit. Valaki részletesen leírhatná nekem, hogy kellene használni. Valahol olvastam, hogy kezeli a Firefoxos Adblock Plusos külső listákat, akár az egyénit is.Ezek közül az utolsó lenne a legfontosabb, az első három annyira nem zavar.
Szoftverbázist egyszerűen nem tudja megjeleníteni a böngésző nálam, gondolom másnál sem. Ezeket szokta orvosolni az Opera egy idő után?
Segítséget előre is köszönöm.
-
HZoli87
veterán
Új stabil verzió: Opera 10.60.3445 - Letöltés (FTP)
-
HZoli87
veterán
Egyenlőre csak FTP-ről: Opera 10.51.3315 Final
-
HZoli87
veterán
Megjelent a végleges Opera 10.50: Honlap
Verzió: 10.50.3296
-
HZoli87
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest