Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #20747 üzenetére
Oké, feladom a dolog megértését.
Átnyergeltem arra az OS-re, ahol eredetileg telepítettem az Opera Developer portable változatát (Windows 8), és összesen kettő elmentett jelszó látszik:Ezzel szemben korábban jóval több jelszót tároltam el. Felajánlásra sem kerülnek ezek. "Természetesen" (ami továbbra is vicces portable esetén) az főleg nem, amit a másik OS alatt mentettem el. Pl. a Prohardvernél sem ajánlotta fel a bejelentkezési adatokat, pedig ezeket korábban 100%, hogy elmentettem. DE most megcsináltam azt, amit a másik OS-nél: kijelentkeztem, bejelentkeztem, ekkor rákattintottam a Save-re a jelszómentés felajánlásánál, most már ténylegesen fel is ajánlja, DE a jelszóoldalon továbbra is a fenti kettő jelszó látszik...
Szóval itt valamit Opera kegyetlenül elb@szott. Totálisan logikátlanok ezek a hibák.
Ezek szerint az opera://settings/passwords oldalon látható jelszóadatok teljesen függetlenek a valójában elmentett OS-függő (!) adatoktól!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Honor Magic V2 - origami
- Most már hivatalos, hogy mozifilm készül az Elden Ringből
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest