Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #18270 üzenetére
Sem nem kötekedő, sem nem neked szólt
de legalább így más is látja, hogy elegendő egy plusz billentyűt lenyomni a kívánt eredményhez és nem kell széttúrni semmilyen fájlt. Ennyi volt a célja a hozzászólásnak
Elnézést, ha a triviális megoldás "ismertetése" nem olyan szóhasználattal és formázással történt, amivel megfeleltem volna "többek" elvárásának.
"Azért ne állítsd már be hülyének, mert ezt a lehetőséget is meg akarta ismerni..."
Már nem azért, de nem kellene ilyeneket belevinned az agresszív mondandódba. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem hülyéztem le senkit, még ha valahonnan neked mégis ez jött le
Megnéztem a kezdő hsz-t és bizony nem találtam benne .ini fájl matatásra utaló részt. Szóval nem értem miért is lázadsz a kérdésem miatt!
szerk. legyen inkább off, mert nem igazán témába vág
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest