- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Penge_4 #12956 üzenetére
Ha csak nem módosította a billentyűparancsokat, illetve nem a 9.2x kompatibilist használja (vagy mindkettő, mint én ), mert utóbbit elfelejtették frissíteni.
A 9.2x kompatibilis is tartalmazza, mert én is azt használom, azonban a módosítás tényleg okozhatott ilyen hatást.Mi a helyzet azzal a userJS-sel, amit még korábban mondtál, mikor a PH-s billentyűparancsosat írtad, hogy tervezel egy globális megoldást is, ami bizonyos billentyűparancsokra BBCode-os formázásokat tesz a kijelölt szöveg elejére és végére (és nem csak a PH-n működik, hanem minden szövegdobozban)?
Szerinted?Már nem is emlékszem, hogy valaha ilyet írtam. Tessék időnként figyelmeztetni, és előbb-utóbb lesz. A PH-s scriptet múlt hétvégén sikerült olyan formára hozni, hogy minden böngészőn egyformán megy, és csak egy minimális Chrome miatti gányolástól eltekintve nincsen benne böngészőfüggő kód.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- Jelszókezelők
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- Hardcore café
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest