Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Penge_4 #12956 üzenetére
Ha csak nem módosította a billentyűparancsokat, illetve nem a 9.2x kompatibilist használja (vagy mindkettő, mint én ), mert utóbbit elfelejtették frissíteni.
A 9.2x kompatibilis is tartalmazza, mert én is azt használom, azonban a módosítás tényleg okozhatott ilyen hatást.Mi a helyzet azzal a userJS-sel, amit még korábban mondtál, mikor a PH-s billentyűparancsosat írtad, hogy tervezel egy globális megoldást is, ami bizonyos billentyűparancsokra BBCode-os formázásokat tesz a kijelölt szöveg elejére és végére (és nem csak a PH-n működik, hanem minden szövegdobozban)?
Szerinted?Már nem is emlékszem, hogy valaha ilyet írtam. Tessék időnként figyelmeztetni, és előbb-utóbb lesz. A PH-s scriptet múlt hétvégén sikerült olyan formára hozni, hogy minden böngészőn egyformán megy, és csak egy minimális Chrome miatti gányolástól eltekintve nincsen benne böngészőfüggő kód.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest