- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagymelák
senior tag
válasz
paizinho #10800 üzenetére
Szia!
A beüzemeléshez én is a linkelt videót használtam, megy is mint a huzat úgy. Én a letöltéseimet külön könyvtárakba töltöm ezek már léteznek, hisz a bővitményekben használt transmission is oda tölt. A conténerek beállításához én is az szpeti képernyőképt használtam, megadtam a mappáimat ott, de egyszerűen képtelen oda tölteni. A könyvtáraknál már adtam a Dockernek is jogosultságot, de semmi, egyszerűen nem írja azt a könyvtárat amit a bővitményes kliens simán. Pedig ha jól gondolom, a Dockerben ugyan az a Transmission fut mint amit a bővítéményekből felraktam. Természetesen a Transmissionnak is vannak jogosultságai. Böki a csöröm hogy nem megy a dolog, a neten nem sikerült olyan képet találnom ahol a docker/transmission jogosultságok látszanának. Gondoltam az a gond hogy a könyvtáraim valahogy így néznek ki meghajtó/torrent1/e-book stb, egy leírás azt mondta hogy simán gyökér könyvtár legyen tehát valami ilyesmi meghajtó/e-book stb. De ez a verzió sem hatotta meg a rendszert.
Egyébként javaslom hogy amit tegnap letöltöttél nézd meg hogy ott van-e a megadott mappában, mert tegnap én is elértem nála hogy azt mondta sikeresen leszedte, csak éppen az adott könyvtárban nem volt sehol semmi, dehogy hova rakta? Fogalmam sincs.footy
A gépen egy user van, a bővitményes transmission simán megy, azok jogosultságai rendben vannak + az ACL-ben már a dockernek is adtam jogot. A downloads/incomplet mappákat simán írja, csak mint ahogy fentebb írtam az nekem nem elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Jövedelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged