Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nagymelák

senior tag

válasz paizinho #10800 üzenetére

Szia!

A beüzemeléshez én is a linkelt videót használtam, megy is mint a huzat úgy. Én a letöltéseimet külön könyvtárakba töltöm ezek már léteznek, hisz a bővitményekben használt transmission is oda tölt. A conténerek beállításához én is az szpeti képernyőképt használtam, megadtam a mappáimat ott, de egyszerűen képtelen oda tölteni. A könyvtáraknál már adtam a Dockernek is jogosultságot, de semmi, egyszerűen nem írja azt a könyvtárat amit a bővitményes kliens simán. Pedig ha jól gondolom, a Dockerben ugyan az a Transmission fut mint amit a bővítéményekből felraktam. Természetesen a Transmissionnak is vannak jogosultságai. Böki a csöröm hogy nem megy a dolog, a neten nem sikerült olyan képet találnom ahol a docker/transmission jogosultságok látszanának. Gondoltam az a gond hogy a könyvtáraim valahogy így néznek ki meghajtó/torrent1/e-book stb, egy leírás azt mondta hogy simán gyökér könyvtár legyen tehát valami ilyesmi meghajtó/e-book stb. De ez a verzió sem hatotta meg a rendszert.
    Egyébként javaslom hogy amit tegnap letöltöttél nézd meg hogy ott van-e a megadott mappában, mert tegnap én is elértem nála hogy azt mondta sikeresen leszedte, csak éppen az adott könyvtárban nem volt sehol semmi, dehogy hova rakta? Fogalmam sincs.

footy
    A gépen egy user van, a bővitményes transmission simán megy, azok jogosultságai rendben vannak + az ACL-ben már a dockernek is adtam jogot. A downloads/incomplet mappákat simán írja, csak mint ahogy fentebb írtam az nekem nem elég.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés