Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mészike
aktív tag
Sziasztok!
Műszakira ment volna a kocsi (2003-as Meriva), viszont kiderült, hogy a kormány bölcső el van rohadva -> cserélni kell(ene), de sehol nem talál hozzá a szerelő, ami jó lenne bele. Hol érdemes keresgélni?
-
Mészike
aktív tag
Ismét lenne egy kérdésem:
Adott egy 2003-as Opel Meriva, ha jól néztem, akkor CAR2002-es rádiósmagnóval. Régen beszereztem egy CD30MP3 berendezést. Létezik olyan átalakító, amivel működésre tudom bírni ebben a kocsiban ezt a cd lejátszót?
-
Mészike
aktív tag
Remélem megoldótott a víz probléma. Szerelő mondta, hogy valamelyik vízelvezető volt eltömődve. Még egy kis víz maradt benne, azt nem tudom, hogy mikor tudom és hogyan kiszedni. A kárpitot magát nem tudom hogy kell leszedni

Az ajtónál a határólót tartó elem is be lett hegesztve, szóval most rendben van
-
Mészike
aktív tag
Csinálok holnap képet, de úgy kell elképzelni, hogyha ott ülök a jobb első ülésen, akkor pont középen megy előre hátra a víz. Tehát nem a szélén van a víz, hanem a jobb oldali ülésrész közepén.
-
Mészike
aktív tag
válasz
7Sony7
üzenetére
,,Sajnos" nem volt ásványvíz. Illetve igen, az sokáig ott hempergett, viszont felbontatlanul
Abból semmi nem hiányzott. Gumidugót nem találtam
Van a pluss szövet, ami a lábtérnél van, de csak az ajtó felöli oldalt tudtam ,,felnyitni", mikor lebontottam a műanyag részeket. -
Mészike
aktív tag
Másik gond (ez viszont már vagy 2 éve fennáll). Távirányítóval nem megy az ajtónyitás. Kulcsban cseréltem elemet, a pótkulcsban is, viszont egyikkel sem megy.
-
Mészike
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Opel Meriva 2003-as. Kb 1 hónapja (vagy másfél
) beázott a kocsi. Csak nem tudom, hogy hol. A jobb első és jobb hátsó ülések alatt hallani a vizet, amikot gyorsítok/lassítok. Hol ázhat be? Az ablaktörlőnél befolyattam slaggal vizet, látszólag rendesen lefoly a kocsi alá. Hogy lehet kiszedni a most benne lévő vizet? A kárpitot nem tudtam felszedni, nem tudom hogy lehet 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.06
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Meg kell hegeszteni. Akkor remélem foglalkozik a vízzel is.