Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
beach head
üzenetére
Természetesen megírom majd, ha van valami fejlemény.
-
mephi666
nagyúr
válasz
beach head
üzenetére
...a bc=board computer-re gondoltam, hogy ilyen infót nem ír? ...vagy multiméterrel kimérni?
-
mephi666
nagyúr
válasz
beach head
üzenetére
BC mit ír töltésre? ...nálunk asszem 13.5 a ref és 14.2 volt amikor legutóbb ránéztem... ez a normál... ha ref alatt van, az szerintem okozhat ilyet és akkor a generátor lehet a ludas
-
body007
addikt
válasz
beach head
üzenetére
ez tök olyan mintha "nagyon" megterhelné a gernerátort valami - sok áramot vesz fel (a tompított?) ezért leesik a fordulat... mondjuk ezt a motorvezérlőnek kompenzálnia kellene = ad egy pici "gázt"
három dolog:
- a tompított körül van valami
- motorvezérlő körül van valami
- a generátor körül van valami - de ha máskor nincs ilyen jelenség csak a tompított kapcsolásánál - akkor az első
-
bozont
veterán
válasz
beach head
üzenetére
A dadogós jelenség nálam is megvan B14XER motornál. Amit még észrevettem, hogy csak hideg időben jön elő (15 °C alatt). Akksi és gyertya csere nálam is volt azóta, nem segített. Mondjuk nálam hideg indításnál az alapjáratot sem emeli meg nagyon. Én gyújtásra vagy alapjárati motorra (már ha van még benne ilyen) tippelek.
De jövőre elviszem szerelőhöz, csak az ilyen rejtélyes hibáért nem rajonganak.
-
body007
addikt
válasz
beach head
üzenetére
az a fém híd az injektorokat tartja a helyén (injektorhíd), alatta értelemszerűen az injektorok - ezek nem túl hangos dolgok
- utána lentebb a szívósor - gondolom a tied twinport - az meg csattoghat is ha odavan -
MaddeNNNN
addikt
válasz
beach head
üzenetére
Nem tudom mit értesz alacsony alatt, általában akkor rángat ezekre ha terheled 1500-3500 között.
De ha rádugtok egy normálisabb gépet az megmondja. -
body007
addikt
válasz
beach head
üzenetére
a csattogó hangra: gondolom hidrotökéket hallod - ezek vannak legfelül a szelepfedél alatt

A képen az a kis luk eltömődik a sz@r / régi / kokszos olajtól aztán csak csattognak szegénykék
Megjegyzem nem ismerem a motortípust - még az is lehet, h nem is ilyen van benne - a z16xe-ben ilyesmi van
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
beach head
üzenetére
Rangatas az lehet gyertya es trafo is, esetleg tankszellozteto.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megjegyzem nem ismerem a motortípust - még az is lehet, h nem is ilyen van benne - a z16xe-ben ilyesmi van