Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cszolee79

csendes tag

válasz Magnum_ #91164 üzenetére

"Puska kellett volna ehhez a melóhoz, b+"

Hozzáteszem egyszer én is eljátszottam egy hasonlót - ember jött a főúton a friss szép 3-as BMW-jével, én néztem, álltam, elsőbbsége van, megvárom, aztán amikor elém ért, elindultam és végighúztam a jobb oldalát. 2 ajtó, hátsó felni, hátsó lökhárítót végig. Nem tört össze, csak horpadt, karcolódott, otromba csúnyán néz ki.
    Kiszállt a jóember, széttárta a kezét, kérdezte hogy hát ezt hogyan?

Én meg csak néztem bután mint a tök, én is széttártam a kezem, nem tudom megmagyarázni. Angolosok kedvéért: BRAIN FART. És tényleg nem. Úgy leblokkolt az agyam hogy nem tudtam értelmes okot mondani, miért mentem neki. Nem néztem be, mert láttam hogy jön, meg is álltam hogy elsőbbséget megadjam, és amikor előttem volt akkor nekiindultam.

Hozzá kell tennem hogy 3 nappal előtte halt meg apám, aznap intéztük a boncolást + temetést, ki voltam készülve idegileg, elsőre még a saját nevemet sem tudtam kinyögni.
    Papírt megírtuk, elismertem a felelősséget, és elnézést kértem, ő részvétet nyilvánított és mentünk dolgunkra.

És nem tapasztalatlan vezető voltam, már akkor is benne volt a lábamban vagy 500 ezer.
    Sajnos előfordul. Szerencsére az áldozatom és én is kulturált emberek vagyunk, nem volt vita meg balhé, csak egy nagyon kellemetlen élmény + az utána következő szerviz. Mármint neki. A Renault Megane-nak egy alkoholos kendővel letöröltem a műanyag lökhárítójáról a BMW maradványait.

A nemzetközi helyzet egyre fokozódik.

• MasterMark

titán

válasz Magnum_ #91164 üzenetére

Hm, pedig mikor autót néztünk, akkor nagyon gondolkoztam egy vadrácsos ranger-en. Az ilyeneket simán le lehet tolni vele. :DDD

Switch Tax

Új hozzászólás Aktív témák