Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Nekem olyan mindegy már.. csak a rendősrség ne hozzon ki felelősnek..
Hát szivem szerint én is arra venném vagy lehet még a normál totál kár is.. mert elég elcsavarodott néztem a motor is felvett egy kis "energiát".. ami még hozzátehet párszáz ezret.. Nem tudom mennyi az eurotax ára.. de amikor vettem akkor 2.8M volt.. most ha 2.5 ennek a 60%áig lehet javitani azt simán túllépem sztem.. másik megoldás nem opelben javitom de az alkatrészek javát igy is onnan kell megvenniük.. ilyeneket nem is számoltam még bele hogy videokamera.. nem akar zoomolni az ütéstől.. barártnőm "légzsákjait" is meg kell nézetni.. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hát szivem szerint én is arra venném vagy lehet még a normál totál kár is.. mert elég elcsavarodott néztem a motor is felvett egy kis "energiát".. ami még hozzátehet párszáz ezret.. Nem tudom mennyi az eurotax ára.. de amikor vettem akkor 2.8M volt.. most ha 2.5 ennek a 60%áig lehet javitani azt simán túllépem sztem.. másik megoldás nem opelben javitom de az alkatrészek javát igy is onnan kell megvenniük.. ilyeneket nem is számoltam még bele hogy videokamera.. nem akar zoomolni az ütéstől.. barártnőm "légzsákjait" is meg kell nézetni..