Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Hát az az igazság, nem hoznak annyira lázba a találkák, főleg, ha nagyon messze van. Gondolom ti már azért 1 viszonylag összeszokott csapat vagytok és ismeritek 1mást, ami nagyban megkönnyíti a dolgot.
Sajna elég húzós 2 éven vagyok túl, mind anyagilag, mind szabadidő ügyileg. Talán 1x elmegyek 1 talira. Ígérgetni nem akarok. Kecsó viszont nincs messze valóban. 
Központi zár: a rigi Vecimbe én raktam be a gyári motorokat + kábeleket, de érdemben nem tudok segíteni. Én speciel útáltam szerelni. A mostani meg azt csinálja, hogy rendszeresen visszanyit. Hol ez, hol az nem zár le (nem megy le a pöcök). Ha megjáratom, párszor ki-be zárom, akkor jó úgy 10 zárásig, aztán megint kezdi. Már rohadtúl unom, de nincs kedvem neki állni.
-
buherka
addikt
Konkrétan még nem szereltem szét a központi zárat, de már bombáztam le a kárpitot, amikor a faterom esztergált kiemelőt a hangfalakhoz az ajtóba.
Figyelj oda, hogy az összes csavart kiszedd a műanyagból.
5 csavar fogja az ajtó kárpitot és ebből 1 el van dugva amit baromi könnyen le is tudsz törni, ha nekiállsz cibálni. 3 csavar van legalul, 1 van középen jó mélyre besüllyesztve és 1 ami el van rejtve... az a kis műanyag alatt van ami az elektromos ablakemelő gombja takarja. Ezt a gombot vagy kis műanyag sapkát ki tudod pattintani és ott lesz alatta a csavar (ezt még néha az autó szerelők is letörik
). Ez közvetlenül a belső kilincs mögött van.
Másik dolog...kis műanyag patentok is odafogják körbe a pereménél a műanyagot az ajtóhoz. Ezeket is szépen le lehet amortizálni. Tehát szép finoman kell kipattintani őket...egyenként.
Van amelyik az ajtóban marad, van amelyik a műanyagban. Ahogy éppen sikerül.Konkrétan melyik nyelvre gondoltál, amelyik nem jön fel teljesen? Kilincs vagy maga a kis pöcök?
A pöcköt egy enyhén L alakban meghajlított kis fémpálca mozgatja fel és le. Na ezt tudod állítani, mert ez menetes a pöcöknél.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajna elég húzós 2 éven vagyok túl, mind anyagilag, mind szabadidő ügyileg. Talán 1x elmegyek 1 talira. Ígérgetni nem akarok. Kecsó viszont nincs messze valóban.
). Ez közvetlenül a belső kilincs mögött van.