Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz szentkuti11 #72686 üzenetére
És csak megnyugtatásként, hogy mennyire jó az az ár, nekem is hasonló a tünet a Vecin, részeken meghámozható a külsö borítás, gondoltam, megnézem, mi péz egy csere.
Nem voltak hiú ábrándjaim persze, mégiscsak az akkori top Vectra, de azért azon valagra ültem, hogy Júnixban és Bárdiban csak a bal oldalit lehet kapni ( a jobb oldalit majd nyilván origamizom, vagy felrakok két balost, végülis ), az 65 Mátyás, ez még élhetö.
Ezek után lelkesen felcsaptam a Csergö oldalát, mégiscsak Offisöl Opel császárok, na náluk lehet rendelni jobbost és balost is, cuzámmen 195 ( leírom betükkel is, hátha úgy szebb, százkilencvenöt ) ezer jó magyar Forint két darab végdob, already 25% kedvezménnyel...
Ami annak fényében számomra komolytalan, hogy randomba googlizva a legtöbb tuningcég ( Bastuck, Fox, Friedrich Motorsport ) ad rozsdamentes hátsó dob szettet 100-120 ezerért, 200 Ezer körül pedig már katalizátortól komplett kipu van..
#lifewithV6
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali processzoros kérdések órája