-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sziku69 #55114 üzenetére
Nem tudom igy mi okozhatja. Elso korben csereld ki a gazolajszurot es mosd ki a gazolajszuro hazat is, ha gondolod tudok segiteni hogyan kell leszedni. En mindig leszedem, a helyen nem lehet normalisan kimosni. Mikor lent van, meg faszan brigeciollal es ecsettel kipucolod, vizzel kioblited es negyed ora mulva patyolattisztan rakhatod ossze. Ezen kivul erdemes kipucolni a tank szurojet. Nezd meg, olvasd el ha erdekel en hogy jartam: [link] Egyebkent meg lesz egy szetszedesem, Talaltam ezt a videot [link] es most idegesit, hogy az en szuromben belul mi lehet, mert en csak kivul tisztitottam le es aztattam 2 napot kulonbozo lottyokben. Meg egyebkent sem jo mar nagyon regota a tankban levo jelado, majd szervalok egy bontottat es egyuttal meg lesz oldva ez is.
Elso korben en ezekkel kezdenem. Vezerlest is csereltesd le minel elobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest