Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
válasz
betyar1974
üzenetére
Nekem is ez volt a dilemmám az X16XEL motorral. Végül inkább megcsináltattam a sajátomat. Többe került így, de legalább tudom, hogy rendben van, ki fog szolgálni még jó pár évig. Bontott motornál a motor árán kívül ott van még a papírozás is, ami nem kevés. Ráadásul zsákbamacska az egész, kifoghatsz egy nagyon jó állapotú motort, de egy olyat is, ami a végét járja. Azért ezek már nem új motorok, bármilyet veszel, benne lesz párszázezer kilométer.
-
válasz
betyar1974
üzenetére
Amúgy milyen állapotban van az autó?
Lehet, jobban megérné kiárusítani.
Ülések, gumik + felnik ha jók, légzsák ha van hamar elmehet. A többi biszbasazra is van kereslet, ezeknél minden tönkremegy valakinél. Egyiknek kesztyűtartó kell, másiknak kézifék bowden, harmadiknak műszerfal, negyediknek ablaktörlő motor.
A végén meg eladni a maradékot olyannak aki a papír miatt veszi meg.
Vagy egyből egy ilyennek eladni egyben, bár szerintem nem ad érte annyit.haddent: kérdés, ezen kívül mennyi költség várható.
Nálam tuti nem érné meg, mert nem akarom sokáig megtartani már, és gyári a kuplung, a lengéscsillapítók, vagyis ezek cseréje bármikor beüthet, enyhén könnyezik a radiátor, rozsda kezd erősödni, stb.
Ha még új gumik is kellenének (téli + nyári, az 80k), akkor már pláne gazdaságtalan lenne motorcsere nélkül is. -
haddent
addikt
válasz
betyar1974
üzenetére
Szerintem én akkor megcsináltatnám a saját blokkomat 200 ból. Gondolj bele, a vezérlés amúgy is cserés az alaphangon 70-80 ha nincs baj akkor is és akkor olcsón dolgoznak. És így akkor lenne mindenből vadi új felújított, ki tudja meddig tökéletes, újabb 500 ezer km -re. Nem?

-
trassher
addikt
válasz
betyar1974
üzenetére
Kérdés hogy az új motor + beszerelés mennyibe kerülne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest